Pere Ubu

Kapela Pere Ubu vznikla na základech zaniklých Rocket from the Tombs (1974–1975). Založil ji zpěvák David Thomas spolu s bubeníkem Scottem Kraussem, kytaristy/baskytaristy Tomem Hermanem, Timem Wrightem a Peterem Laughnerem a hráči na syntezátory Davem Taylorem a Allenem Ravenstinem. Svůj název si zvolili podle hry Ubu Roi francouzského spisovatele Alfreda Jarryho. Později se sestava kapely často měnila, přičemž jediným konstantním členem zůstával David Thomas.

Po vydání několika singlů vlastním nákladem kapela podepsala smlouvu s jednou z dceřiných společností Mercury Records a počátkem roku 1978 vydala svou první desku s názvem The Modern Dance. Prodejnost byla slabá, ale úspěchu se kapele dostalo mimo jiné... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pere 1978 Pere Ubu - The Modern Dance
hodnocení/rating Pere Ubu - The Modern Dance
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1978 Pere Ubu - Dub Housing
hodnocení/rating Pere Ubu - Dub Housing
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1979 Pere Ubu - New Picnic Time
hodnocení/rating Pere Ubu - New Picnic Time
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1980 Pere Ubu - The Art of Walking
hodnocení/rating Pere Ubu - The Art of Walking
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1981 Pere Ubu - 390° of Simulated Stereo
hodnocení/rating Pere Ubu - 390° of Simulated Stereo
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1982 Pere Ubu - Song of the Bailing Man
hodnocení/rating Pere Ubu - Song of the Bailing Man
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1988 Pere Ubu - The Tenement Year
hodnocení/rating Pere Ubu - The Tenement Year
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1989 Pere Ubu - Cloudland
hodnocení/rating Pere Ubu - Cloudland
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1989 Pere Ubu - One Man Drives While the Other Man Screams
hodnocení/rating Pere Ubu - One Man Drives While the Other Man Screams
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1991 Pere Ubu - Worlds in Collision
hodnocení/rating Pere Ubu - Worlds in Collision
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1993 Pere Ubu - Story of My Life
hodnocení/rating Pere Ubu - Story of My Life
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1995 Pere Ubu - Ray Gun Suitcase
hodnocení/rating Pere Ubu - Ray Gun Suitcase
0/0
recenze/hodnocení
Pere 1998 Pere Ubu - Pennsylvania
hodnocení/rating Pere Ubu - Pennsylvania
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2002 Pere Ubu - St. Arkansas
hodnocení/rating Pere Ubu - St. Arkansas
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2006 Pere Ubu - Why I Hate Women
hodnocení/rating Pere Ubu - Why I Hate Women
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2009 Pere Ubu - Long Live Père Ubu!
hodnocení/rating Pere Ubu - Long Live Père Ubu!
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2013 Pere Ubu - Lady from Shanghai
hodnocení/rating Pere Ubu - Lady from Shanghai
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2014 Pere Ubu - Carnival of Souls
hodnocení/rating Pere Ubu - Carnival of Souls
0/0
recenze/hodnocení
Pere 2017 Pere Ubu - 20 Years in a Montana Missile Silo
hodnocení/rating Pere Ubu - 20 Years in a Montana Missile Silo
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000