Pendragon

História sa začala v roku 1978 v tichom ospalom meste Stroud, Gloucestershire, Anglicko. Štyria rovnako zmýšľajúci mladí muzikanti sa dali dohromady a rozhodli sa založiť rockovú kapelu. Prvými členmi Zeus Pendragon boli Nick Barrett (gitara, spev), Julian Baker (gitara, spev), Nigel Harris (bicie) a Stan Cox (basa).

Kapela začala hrať covery klasických rockových velikánov ako Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Fleetwood Mac a Santana. Zeus bol vypustený z názvu údajne preto, že Julian usúdil že pôvodný názov by sa ťažko zmestil na tričká.

Pendragon sa dostáva pod krídla miestneho producenta a manažera Grega Linesa. Julian a Nick usilovne skladajú nový materiál a kapelu opúšťa Stan. Je nahradený Robertom Dalbym. Nick, v snahe... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pendragon 1985 Pendragon - The Jewel
hodnocení/rating Pendragon - The Jewel
2/4
recenze/hodnocení
Pendragon 1986 Pendragon - 9:15 Live
hodnocení/rating Pendragon - 9:15 Live
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1988 Pendragon - Kowtow
hodnocení/rating Pendragon - Kowtow
0/2
recenze/hodnocení
Pendragon 1991 Pendragon - The World
hodnocení/rating Pendragon - The World
1/2
recenze/hodnocení
Pendragon 1992 Pendragon - The Very Very Bootleg/Live In Lille
hodnocení/rating Pendragon - The Very Very Bootleg/Live In Lille
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1993 Pendragon - The Window Of Life
hodnocení/rating Pendragon - The Window Of Life
4/8
recenze/hodnocení
Pendragon 1994 Pendragon - Fallen Dreams and Angels
hodnocení/rating Pendragon - Fallen Dreams and Angels
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1995 Pendragon - Utrecht ...The Final Frontier
hodnocení/rating Pendragon - Utrecht ...The Final Frontier
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1996 Pendragon - As Good As Gold
hodnocení/rating Pendragon - As Good As Gold
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1996 Pendragon - The Masquerade Overture
hodnocení/rating Pendragon - The Masquerade Overture
3/4
recenze/hodnocení
Pendragon 1997 Pendragon - Live In Krakow 96
hodnocení/rating Pendragon - Live In Krakow 96
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1998 Pendragon - 1984/96 Overture
hodnocení/rating Pendragon - 1984/96 Overture
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1999 Pendragon - Once Upon A Time In England Volume 1
hodnocení/rating Pendragon - Once Upon A Time In England Volume 1
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 1999 Pendragon - Once Upon A Time In England Volume 2
hodnocení/rating Pendragon - Once Upon A Time In England Volume 2
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 2000 Pendragon - The History 1984/2000
hodnocení/rating Pendragon - The History 1984/2000
1/2
recenze/hodnocení
Pendragon 2001 Pendragon - Not Of This World
hodnocení/rating Pendragon - Not Of This World
0/2
recenze/hodnocení
Pendragon 2002 Pendragon - Acoustically Challenged
hodnocení/rating Pendragon - Acoustically Challenged
1/1
recenze/hodnocení
Pendragon 2005 Pendragon - Believe
hodnocení/rating Pendragon - Believe
1/2
recenze/hodnocení
Pendragon 2007 Pendragon - Past and Presence
hodnocení/rating Pendragon - Past and Presence
0/1
recenze/hodnocení
Pendragon 2008 Pendragon - Pure
hodnocení/rating Pendragon - Pure
5/7
recenze/hodnocení
Pendragon 2011 Pendragon - Passion
hodnocení/rating Pendragon - Passion
2/5
recenze/hodnocení
Pendragon 2013 Pendragon - Out of Order Comes Chaos
hodnocení/rating Pendragon - Out of Order Comes Chaos
0/0
recenze/hodnocení
Pendragon 2014 Pendragon - Men Who Climb Mountains
hodnocení/rating Pendragon - Men Who Climb Mountains
2/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000