Peddlers, The

The Peddlers vznikli v Manchesteru v dubnu 1964. Stylově sice neodpovídali rock and rollovému šílení počátku 60. let, přesto si svým pop jazzem, postaveným na zajímavém zpěvu a výborných varhanech Roye Phillipse získali oblibu a poměrně široké publikum. Trojici tvořili ještě Tab Martin (hrál na basovku ve svislé poloze, jako by to byl kontrabas) a bubeník Trevor Morais. Repertoár tvořily kromě vlastních písní také výborně udělané převzaté věci, např. "Let The Sunshine In","My Funny Valentine", "Where Have All the Flowers Gone?" či "Have You Ever Been to Georgia".

The Peddlers vydali řadu singlů a sedm regulérních LP. Pro návštěvníky tohoto webu se zdá nejzajímavější album "Suite London" z roku 1972, nahrané v duchu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Peddlers, 1967 Peddlers, The - Freewheelers
hodnocení/rating Peddlers, The - Freewheelers
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 1968 Peddlers, The - Three in a Cell
hodnocení/rating Peddlers, The - Three in a Cell
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 1969 Peddlers, The - Birthday
hodnocení/rating Peddlers, The - Birthday
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 1970 Peddlers, The - Three for All
hodnocení/rating Peddlers, The - Three for All
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 1971 Peddlers, The - Goodbye Gemini (Original Soundtrack)
hodnocení/rating Peddlers, The - Goodbye Gemini (Original Soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 1972 Peddlers, The - Suite London (with London Philharmonic Orchestra)
hodnocení/rating Peddlers, The - Suite London (with London Philharmonic Orchestra)
0/1
recenze/hodnocení
Peddlers, 1973 Peddlers, The - Live in London
hodnocení/rating Peddlers, The - Live in London
0/0
recenze/hodnocení
Peddlers, 2002 Peddlers, The - How Cool Is Cool... (The complete CBS recordings)
hodnocení/rating Peddlers, The - How Cool Is Cool... (The complete CBS recordings)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000