Peccatum

Ihsahn a Ihriel rozhodně nejsou elfové, kteří utekli Tolkienovi z Roklinky. Ač by jími být mohli; pak by svými černě magickými prvními alby přinutili Saurona, aby vzal kramle.
Ihsahn (Vegard Sverre Tveitan) a jeho choť Ihriel (Heidi S. Tveitan) pokojně dleli (a pokud nedodleli, dlejí dodnes) v norském městě s volnou patou - Telemarku.
Ihsahn jakožto mozek legendární black metalové kapely Emperor neudržel progresivní přetlak a spolu se svou elfkou orámovali milénium dvěma avantgardně black metalovými díly, tak mile ujetými, že si od ortodoxních blackařu, kteří bláhově očekávali, že by mohla znít jako Emperor, vysloužila pohledy vyhrazené pro katolické kněží.
V roce 2004 se vydáním "Lost In Reverie" zcela odchýlili od... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Peccatum 1999 Peccatum - Strangling From Within
hodnocení/rating Peccatum - Strangling From Within
0/0
recenze/hodnocení
Peccatum 2000 Peccatum - Amor Fati
hodnocení/rating Peccatum - Amor Fati
0/0
recenze/hodnocení
Peccatum 2000 Peccatum - Oh, My Regrets (EP)
hodnocení/rating Peccatum - Oh, My Regrets (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Peccatum 2004 Peccatum - Lost In Reverie
hodnocení/rating Peccatum - Lost In Reverie
0/1
recenze/hodnocení
Peccatum 2005 Peccatum - The Moribund People (EP)
hodnocení/rating Peccatum - The Moribund People (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000