Pavlov's Dog

Skupinu Pavlov's Dog, jejímž hlavním poznávacím znamením je hlasový projev jejího lídra, založili v roce 1972 v St. Louis zpěvák a kytarista David Surkamp, sólový kytarista Mark Gahr (brzy jej vystřídal Steve Scorfina), hráč na klávesy David Hamilton, flétnista Doug Raybourn (hrával i na mellotron), baskytarista Rick Stockton, bubeník Mike Safron a specialista na smyčcové nástroje Richard Nadler alias Siegfried Carver.

Rostoucí popularita kapely na klubových pódiích amerického středozápadu vedla k podpisu smlouvy se společností ABC, u které v roce 1975 vychází debutové album PD pod názvem Pampered Menial. Zajímavou kuriozitou je to, že prakticky současně vypouští totéž album na trh i Columbia Records.

Po... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pavlov's 1975 Pavlov's Dog - Pampered Menial
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Pampered Menial
5/11
recenze/hodnocení
Pavlov's 1976 Pavlov's Dog - At the Sound of the Bell
hodnocení/rating Pavlov's Dog - At the Sound of the Bell
3/5
recenze/hodnocení
Pavlov's 1977 Pavlov's Dog - Third
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Third
0/0
recenze/hodnocení
Pavlov's 1990 Pavlov's Dog - Lost In America
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Lost In America
1/1
recenze/hodnocení
Pavlov's 1995 Pavlov's Dog - Pavlov´s Dog 2000 - End of The World
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Pavlov´s Dog 2000 - End of The World
0/0
recenze/hodnocení
Pavlov's 2010 Pavlov's Dog - Echo & Boo
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Echo & Boo
1/1
recenze/hodnocení
Pavlov's 2011 Pavlov's Dog - Live and Unleashed
hodnocení/rating Pavlov's Dog - Live and Unleashed
0/0
recenze/hodnocení
Pavlov's 2014 Pavlov's Dog - The Pekin Tapes
hodnocení/rating Pavlov's Dog - The Pekin Tapes
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000