Patitucci, John

John Patitucci je americký skladateľ, hráč na basovú gitaru a kontrabas. Je mimoriadne cenený kvôli svojim muzikantským schopnostiam a tieto aj odovzdáva ďalej ako učiteľ a lektor.

Začiatky
Narodil sa v roku 1959 v Brooklyne, New York, USA. John Patitucci začal hrať na basgitaru vo veku desiatich rokov. Skladať skúšal už vo veku 12 rokov. Vo veku 15 rokov začal hrať na akustickú basu a v 16-tich začal spoznávať klavír. Rýchlo sa presunul z hrania soulu a rocku k blues, jazzu a vážnej hudbe. Jeho eklektický vkus ho prinútil preskúmať všetky druhy hudby a posunulo ho to aj ako hráča a skladateľa. John študoval klasickú basu v San Francisco State University a Long Beach State University. V roku 1980 pokračoval v kariére v Los... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Patitucci, 1987 Patitucci, John - John Patitucci
hodnocení/rating Patitucci, John - John Patitucci
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1989 Patitucci, John - On The Corner
hodnocení/rating Patitucci, John - On The Corner
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1990 Patitucci, John - Sketchbook
hodnocení/rating Patitucci, John - Sketchbook
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1992 Patitucci, John - Heart Of The Bass
hodnocení/rating Patitucci, John - Heart Of The Bass
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1993 Patitucci, John - Another World
hodnocení/rating Patitucci, John - Another World
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1995 Patitucci, John - Mistura Fina
hodnocení/rating Patitucci, John - Mistura Fina
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1997 Patitucci, John - One More Angel
hodnocení/rating Patitucci, John - One More Angel
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 1998 Patitucci, John - Now
hodnocení/rating Patitucci, John - Now
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 2000 Patitucci, John - Imprint
hodnocení/rating Patitucci, John - Imprint
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 2001 Patitucci, John - Communion
hodnocení/rating Patitucci, John - Communion
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 2003 Patitucci, John - Songs, Stories & Spirituals
hodnocení/rating Patitucci, John - Songs, Stories & Spirituals
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 2006 Patitucci, John - Line By Line
hodnocení/rating Patitucci, John - Line By Line
0/0
recenze/hodnocení
Patitucci, 2009 Patitucci, John - Remembrance (John Patitucci Trio)
hodnocení/rating Patitucci, John - Remembrance (John Patitucci Trio)
1/1
recenze/hodnocení
Patitucci, 2015 Patitucci, John - Brooklyn
hodnocení/rating Patitucci, John - Brooklyn
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000