Passport

Německá džezrocková skupina, kterou založil v r. 1971 saxofonista s významnou jazzovou minulostí a citem pro výraznou melodii Klaus Doldinger. První album Passport (1971) natočila příležitostná sessionová sestava předních německých rockových muzikantů, Second Passport (1972) zase angličtí jazzmani.

Od LP Hand Made (1973) se dá hovořit o stálé skupině, jejíž sestava se téměř neměnila několik let (Doldinger - sax, klávesy; Frank Roberts /Kristian Schultze/ - klávesy, Curt Cress - bicí, Wolfgang Schmidt - basová kytara, kytara). S výborným LP Looking Thru (1974) dosáhli částečného úspěchu v USA, kde od roku 1974 působili až do doby, kdy velký boom fusion music pomalu utichl. Na deskách z té doby se objevilo několik... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Passport 1971 Passport - Passport - Doldinger
hodnocení/rating Passport - Passport - Doldinger
0/1
recenze/hodnocení
Passport 1972 Passport - Second Passport
hodnocení/rating Passport - Second Passport
0/1
recenze/hodnocení
Passport 1973 Passport - Hand Made
hodnocení/rating Passport - Hand Made
1/2
recenze/hodnocení
Passport 1974 Passport - Looking Thru
hodnocení/rating Passport - Looking Thru
1/1
recenze/hodnocení
Passport 1975 Passport - Cross-Collateral
hodnocení/rating Passport - Cross-Collateral
1/2
recenze/hodnocení
Passport 1976 Passport - Infinity Machine
hodnocení/rating Passport - Infinity Machine
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1977 Passport - Iguaçu
hodnocení/rating Passport - Iguaçu
1/1
recenze/hodnocení
Passport 1978 Passport - Ataraxia (Sky Blue)
hodnocení/rating Passport - Ataraxia (Sky Blue)
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1979 Passport - Garden Of Eden
hodnocení/rating Passport - Garden Of Eden
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1980 Passport - Oceanliner
hodnocení/rating Passport - Oceanliner
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1981 Passport - Blue Tattoo
hodnocení/rating Passport - Blue Tattoo
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1982 Passport - Earthborn
hodnocení/rating Passport - Earthborn
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1983 Passport - Man In The Mirror
hodnocení/rating Passport - Man In The Mirror
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1985 Passport - Running In Real Time
hodnocení/rating Passport - Running In Real Time
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1986 Passport - Heavy Nights
hodnocení/rating Passport - Heavy Nights
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1988 Passport - Talk Back
hodnocení/rating Passport - Talk Back
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1990 Passport - Balance Of Happiness
hodnocení/rating Passport - Balance Of Happiness
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1991 Passport - Blues Roots
hodnocení/rating Passport - Blues Roots
1/1
recenze/hodnocení
Passport 1993 Passport - Down To Earth
hodnocení/rating Passport - Down To Earth
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1996 Passport - Passport To Paradise
hodnocení/rating Passport - Passport To Paradise
0/0
recenze/hodnocení
Passport 1998 Passport - Move
hodnocení/rating Passport - Move
0/0
recenze/hodnocení
Passport 2003 Passport - Back To Brasil
hodnocení/rating Passport - Back To Brasil
0/0
recenze/hodnocení
Passport 2006 Passport - To Morocco
hodnocení/rating Passport - To Morocco
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000