Paradise Lost

Paradise Lost je britská kapela založená v roku 1988. Sú považovaní za pionierov death/doom-metalu a gothic-metalu spoločne so skupinami ako Anathema a My Dying Bride. Hlavnými tvorcami hudby sú spevák/textár Nick Holmes a gitarista Greg Mackintosh. Zostava ďalej pozostáva z Aarona Aedyho (gitara) a Stevea Edmondsona (basa). Toto obsadenie sa od roku 1988 nemenilo a zmeny sa diali len na poste bubeníka, ktorý obsadzovali Matthew Archer, Lee Morris, Jeff Singer, Adrian Erlandsson a Waltteri Väyrynen.

Začiatky Paradise Lost sa odvíjali v duchu extrémneho metalu, ktorí bol na začiatku 90-tých rokov v trende. Prvý album Lost Paradise (1990) s klasickým death/doom-metalovým vyznením si našiel svojich priaznivcom, no je skôr poplatný dobe vzniku. Jeho... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Paradise 1990 Paradise Lost - Lost Paradise
hodnocení/rating Paradise Lost - Lost Paradise
1/1
recenze/hodnocení
Paradise 1991 Paradise Lost - Gothic
hodnocení/rating Paradise Lost - Gothic
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 1992 Paradise Lost - Shades Of God
hodnocení/rating Paradise Lost - Shades Of God
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 1993 Paradise Lost - Icon
hodnocení/rating Paradise Lost - Icon
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 1995 Paradise Lost - Draconian Times
hodnocení/rating Paradise Lost - Draconian Times
2/3
recenze/hodnocení
Paradise 1997 Paradise Lost - One Second
hodnocení/rating Paradise Lost - One Second
1/3
recenze/hodnocení
Paradise 1999 Paradise Lost - Host
hodnocení/rating Paradise Lost - Host
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 2001 Paradise Lost - Believe In Nothing
hodnocení/rating Paradise Lost - Believe In Nothing
1/3
recenze/hodnocení
Paradise 2002 Paradise Lost - Symbol Of Life
hodnocení/rating Paradise Lost - Symbol Of Life
0/2
recenze/hodnocení
Paradise 2003 Paradise Lost - At The BBC (live)
hodnocení/rating Paradise Lost - At The BBC (live)
0/0
recenze/hodnocení
Paradise 2005 Paradise Lost - Paradise Lost
hodnocení/rating Paradise Lost - Paradise Lost
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 2007 Paradise Lost - In Requiem
hodnocení/rating Paradise Lost - In Requiem
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 2008 Paradise Lost - The Anatomy Of Melancholy (live)
hodnocení/rating Paradise Lost - The Anatomy Of Melancholy (live)
0/0
recenze/hodnocení
Paradise 2009 Paradise Lost - Faith Divides Us – Death Unites Us
hodnocení/rating Paradise Lost - Faith Divides Us – Death Unites Us
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 2011 Paradise Lost - Draconian Times MMXI (live)
hodnocení/rating Paradise Lost - Draconian Times MMXI (live)
0/0
recenze/hodnocení
Paradise 2012 Paradise Lost - Tragic Idol
hodnocení/rating Paradise Lost - Tragic Idol
0/0
recenze/hodnocení
Paradise 2015 Paradise Lost - The Plague Within
hodnocení/rating Paradise Lost - The Plague Within
0/1
recenze/hodnocení
Paradise 2015 Paradise Lost - Symphony For The Lost (live)
hodnocení/rating Paradise Lost - Symphony For The Lost (live)
0/0
recenze/hodnocení
Paradise 2017 Paradise Lost - Medusa
hodnocení/rating Paradise Lost - Medusa
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000