Papir

Papir je inštrumentálne trio z Dánska. Postupne sa vypracovali na svetovú špičku v psychedelickom rocku spoločne s ďalšími skupinami typu Causa Sui, Electric Moon alebo My Brother The Wind. Ich hudba čerpá aj z ďalších štýlov ako napr. prog-rock, post-rock, jazz-rock, krautrock alebo aj alternatívny rock. Tento široký záber prináša svieži vietor do celého psychedelic-rockového subžánru a ich štúdiové nahrávky sú zvyčajne vysoko hodnotené. Kapela pozostáva z gitaristu Nicklasa Sørensena, basáka Christian Becher Clausena a bubeníka Christoffer Brøchmann Christensena.

Ich vydarený debutový album Papir (2010) trval zhruba len polhodinu. Všetko si ale vynahradili o rok neskôr s veľmi rozsiahlym opusom Stundum, ktorý vychádza po... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Papir 2010 Papir - Papir
hodnocení/rating Papir - Papir
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2011 Papir - Stundum
hodnocení/rating Papir - Stundum
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2013 Papir - III
hodnocení/rating Papir - III
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2013 Papir - Papir Meets Electric Moon - The Papermoon Sessions
hodnocení/rating Papir - Papir Meets Electric Moon - The Papermoon Sessions
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2014 Papir - IIII
hodnocení/rating Papir - IIII
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2015 Papir - Live At Roadburn
hodnocení/rating Papir - Live At Roadburn
0/0
recenze/hodnocení
Papir 2015 Papir - Papir Meets Electric Moon - The Papermoon Sessions: Live At Roadburn 2014
hodnocení/rating Papir - Papir Meets Electric Moon - The Papermoon Sessions: Live At Roadburn 2014
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000