Panzerpappa

Panzerpappa je avantgardná progresívna kapela z Nórska. Je ovplyvnená hnutím Rock In Opposition (RIO) a canterburskou scénou. Ich najväčšou inšpiráciou je Frank Zappa, no uvádzajú aj Samla Mammas Manna, Lars Hollmer, canterbury skupiny Hatfield and the North, National Health alebo aj RIO-avantgardu Univers Zero, Henry Cow, Thinking Plague, 5uu's, Bob Drake a ďalších.

Kombinácia štýlov ako progresívny rock, avantgarda, fusion resp. canterbury je v ich podaní veľmi kreatívna a pristupujú k tomu s nadhľadom, humorom a dôvtipom. Skladateľsky sa na hudbe podieľajú všetci členovia Panzerpappa a vďaka tomu je to veľmi pestré a vyvážené. Taktiež sú známi tým, že ovládajú viacero hudobných nástrojov. To im dáva možnosť pracovať s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Panzerpappa 2000 Panzerpappa - Passer Gullfisk
hodnocení/rating Panzerpappa - Passer Gullfisk
0/0
recenze/hodnocení
Panzerpappa 2002 Panzerpappa - Hulemysteriet
hodnocení/rating Panzerpappa - Hulemysteriet
0/0
recenze/hodnocení
Panzerpappa 2004 Panzerpappa - Farlig Vandring
hodnocení/rating Panzerpappa - Farlig Vandring
0/0
recenze/hodnocení
Panzerpappa 2006 Panzerpappa - Koralrevens Klagesang
hodnocení/rating Panzerpappa - Koralrevens Klagesang
0/1
recenze/hodnocení
Panzerpappa 2012 Panzerpappa - Astromalist
hodnocení/rating Panzerpappa - Astromalist
0/1
recenze/hodnocení
Panzerpappa 2016 Panzerpappa - Pestrottedans
hodnocení/rating Panzerpappa - Pestrottedans
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000