Pallas

Společně s kapelami, jako jsou například Marillion, IQ a Pendragon, patří skotské seskupení Pallas k předním protagonistům britského neoprogu. Jejich první studiové album The Sentinel, nahrané v sestavě Ronnie Brown (klávesy), Derek Forman (bicí, perkuse), Euan Lowson (zpěv), Niall Mathewson (kytara) a Graeme Murray (basová kytara a zpěv) v roce 1984, patří k základním kamenům znovuzrozeného progresivního rocku, svádějícího počátkem osmdesátých let pomyslný souboj s tehdejší novou vlnou. Debut Pallas je koncepčním albem, srovnávající osud tragicky zaniklé Atlantidy se světem v období studené války a horečného zbrojení.

Další album, poněkud komerčnější The Wedge, vydává Pallas o dva roky později, už bez... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pallas 1981 Pallas - Arrive Alive
hodnocení/rating Pallas - Arrive Alive
0/0
recenze/hodnocení
Pallas 1984 Pallas - The Sentinel
hodnocení/rating Pallas - The Sentinel
2/3
recenze/hodnocení
Pallas 1986 Pallas - The Wedge
hodnocení/rating Pallas - The Wedge
0/1
recenze/hodnocení
Pallas 1986 Pallas - Knight Moves To Wedge
hodnocení/rating Pallas - Knight Moves To Wedge
0/0
recenze/hodnocení
Pallas 1998 Pallas - Beat the Drum
hodnocení/rating Pallas - Beat the Drum
2/5
recenze/hodnocení
Pallas 2000 Pallas - Live our Lives - 2000
hodnocení/rating Pallas - Live our Lives - 2000
0/0
recenze/hodnocení
Pallas 2001 Pallas - The Cross And The Crucible
hodnocení/rating Pallas - The Cross And The Crucible
2/5
recenze/hodnocení
Pallas 2003 Pallas - The Blinding Darkness
hodnocení/rating Pallas - The Blinding Darkness
1/1
recenze/hodnocení
Pallas 2005 Pallas - Pallas - The Dreams Of Men Special Edition
hodnocení/rating Pallas - Pallas - The Dreams Of Men Special Edition
2/4
recenze/hodnocení
Pallas 2011 Pallas - XXV
hodnocení/rating Pallas - XXV
2/4
recenze/hodnocení
Pallas 2014 Pallas - Wearewhoweare
hodnocení/rating Pallas - Wearewhoweare
2/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000