Pain of Salvation

PAIN OF SALVATION

Pain of Salvation je švédska skupina hrajúca progresívny metal. Do širšieho povedomia fanúšikov vstúpili asi v polovici 90. rokov, v skutočnosti sú jednou z najstarších prog metalových skupín.

ZAČIATKY

Skupinu, spolu s priateľmi, založil gitarista, spevák a skladateľ Daniel Gildenlöw v r.1984, keď mal iba 11 rokov. Nazvali sa Reality a v r. 1991 oficiálne zmenili názov na Pain of Salvation. Daniel vysvetľoval, že názov symbolizuje rovnováhu medzi vecami zásadného významu: dobro a zlo, svetlo a tma, život a smrť.
Skupina prešla viacerými personálnymi zmenami, väčšinou v čase Reality a na začiatku existencie Pain of Salvation, zhruba do vydania druhého albumu.
Od albumu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pain 1997 Pain of Salvation - Entropia
hodnocení/rating Pain of Salvation - Entropia
1/3
recenze/hodnocení
Pain 1999 Pain of Salvation - One Hour By The Concrete Lake
hodnocení/rating Pain of Salvation - One Hour By The Concrete Lake
1/3
recenze/hodnocení
Pain 2000 Pain of Salvation - Ashes
hodnocení/rating Pain of Salvation - Ashes
0/0
recenze/hodnocení
Pain 2001 Pain of Salvation - The Perfect Element Part 1
hodnocení/rating Pain of Salvation - The Perfect Element Part 1
5/9
recenze/hodnocení
Pain 2002 Pain of Salvation - Remedy Lane
hodnocení/rating Pain of Salvation - Remedy Lane
5/8
recenze/hodnocení
Pain 2004 Pain of Salvation - 12:5
hodnocení/rating Pain of Salvation - 12:5
2/2
recenze/hodnocení
Pain 2004 Pain of Salvation - Be
hodnocení/rating Pain of Salvation - Be
9/11
recenze/hodnocení
Pain 2007 Pain of Salvation - Scarsick
hodnocení/rating Pain of Salvation - Scarsick
6/10
recenze/hodnocení
Pain 2010 Pain of Salvation - Road Salt One
hodnocení/rating Pain of Salvation - Road Salt One
2/5
recenze/hodnocení
Pain 2011 Pain of Salvation - Road Salt Two
hodnocení/rating Pain of Salvation -  Road Salt Two
0/2
recenze/hodnocení
Pain 2014 Pain of Salvation - Falling Home
hodnocení/rating Pain of Salvation - Falling Home
2/4
recenze/hodnocení
Pain 2017 Pain of Salvation - In The Passing Light Of Day
hodnocení/rating Pain of Salvation - In The Passing Light Of Day
2/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000