Pagan's Mind

Pagan's Mind je nórska power/prog-metalová kapela založená v roku 2000. V podstate od doby vzniku fungujú v zatiaľ nezmenenej zostave v podobe - Nils K. Rue (spev), Jørn Viggo Lofstad (gitara), Steinar Krokmo (basa), Stian Kristoffersen (bicie) a Ronny Tegner (klávesy). V rokoch 2000 až 2003 v ich radoch ešte figuroval ďalší gitarista Thorstein Aaby, ktorý však neskôr v roku 2007 zomrel. Texty a aj predné obálky sú inšpirované sci-fi tematikou, vedou a aj napr. filmom Stargate. Hudba pre zmenu čerpá z odkazu albumov Images And Words a Scenes From Memory od Dream Theater, tvorby Queensryche či Conception, taktiež z neo-klasického metalu, jazzu a aj nepatrných prvkov z nórskej extrémnej scény.

V roku 2000 vychádza debutová nahrávka Infinity... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pagan's 2000 Pagan's Mind - Infinity Divine
hodnocení/rating Pagan's Mind - Infinity Divine
0/0
recenze/hodnocení
Pagan's 2002 Pagan's Mind - Celestial Entrance
hodnocení/rating Pagan's Mind - Celestial Entrance
0/1
recenze/hodnocení
Pagan's 2005 Pagan's Mind - Enigmatic : Calling
hodnocení/rating Pagan's Mind - Enigmatic : Calling
1/1
recenze/hodnocení
Pagan's 2007 Pagan's Mind - God's Equation
hodnocení/rating Pagan's Mind - God's Equation
1/1
recenze/hodnocení
Pagan's 2009 Pagan's Mind - Live Equation
hodnocení/rating Pagan's Mind - Live Equation
0/0
recenze/hodnocení
Pagan's 2011 Pagan's Mind - Heavenly Ecstasy
hodnocení/rating Pagan's Mind - Heavenly Ecstasy
0/0
recenze/hodnocení
Pagan's 2015 Pagan's Mind - Full Circle - Live At Center Stage
hodnocení/rating Pagan's Mind - Full Circle - Live At Center Stage
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000