Pacific Gas And Electric

Pacific Gas And Electric není jenom dvaatřicetipodlažní mrakodrap v kalifornském San Francisku a název společnosti, ale byla to také skupina, která vznikla v r. 1968 tamtéž. Svoji hudební orientaci nasměrovala na rhythm and blues a že to nedělali vůbec špatně, byli v r. 1970 v USA vyhodnoceni jako "nejlepší americká bluesová skupina".
Pacific Gas And Electric se dá ovšem také přeneseně přeložit jako "Usměrněný plyn a elektřina". Kapela to ovšem neměla lehké. Rasističtí fanatici skupině často vyhrožovali a nakonec ji i napadli během koncertu, protože skupina nebyla složena jenom z "bílých" hudebníků. Zůstalo po nich jenom několik alb. To, které teď "podrobíme" recenzi, je obecně považováno za nejlepší...

Petr... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pacific 1968 Pacific Gas And Electric - Get It On
hodnocení/rating Pacific Gas And Electric - Get It On
0/0
recenze/hodnocení
Pacific 1969 Pacific Gas And Electric - Pacific Gas And Electric
hodnocení/rating Pacific Gas And Electric - Pacific Gas And Electric
1/1
recenze/hodnocení
Pacific 1970 Pacific Gas And Electric - Are You Ready
hodnocení/rating Pacific Gas And Electric - Are You Ready
0/0
recenze/hodnocení
Pacific 1970 Pacific Gas And Electric - PG & E
hodnocení/rating Pacific Gas And Electric - PG & E
0/0
recenze/hodnocení
Pacific 1973 Pacific Gas And Electric - Starring Charlie Allen
hodnocení/rating Pacific Gas And Electric - Starring Charlie Allen
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000