P.Mobil

P.Mobil (perpetum mobile) je hard rocková kapela z Maďarska, ktorú založil Schuster Lóránt v roku 1973 (dovtedy hrali pod názvom Gesarol 1969-1973). Skupina sa dlho nevedela dopracovať k nahrávaniu albumu, aj keď mala mnoho fanúšikov . Počas rokov 1973 až 1980 hrala na koncertoch skladby z ich neskorších troch albumov. Zostavy sa často menili . V rokoch 1978 až 1979 nahrala skupina tri EP platne, k plnohodnotnému albumu sa dostala až v roku 1981, niesol názov Mobilizmo, s ktorým sa stali nesmrteľní na Maďarskej Rockovej scéne. Druhý album z roku 1983 Heavy Medal nestráca dych.. je to ďalší fantastický album. Tretí kontroverzný a dosť progresívny album Honfoglalás (v preklade dobývanie)z roku 1984 je opäť výborný. Na obale je vykreslená gitara v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

P.Mobil 1981 P.Mobil - Mobilizmo
hodnocení/rating P.Mobil  - Mobilizmo
1/1
recenze/hodnocení
P.Mobil 1983 P.Mobil - Heavy Medal
hodnocení/rating P.Mobil  - Heavy Medal
1/2
recenze/hodnocení
P.Mobil 1984 P.Mobil - Honfoglalás
hodnocení/rating P.Mobil  - Honfoglalás
1/2
recenze/hodnocení
P.Mobil 1994 P.Mobil - Ez az élet, Babolcsai néni!
hodnocení/rating P.Mobil  -  Ez az élet, Babolcsai néni!
0/0
recenze/hodnocení
P.Mobil 1998 P.Mobil - Kutyából szalonna
hodnocení/rating P.Mobil  - Kutyából szalonna
1/1
recenze/hodnocení
P.Mobil 1998 P.Mobil - Az „első” nagylemez ’78 (Official Bootleg)
hodnocení/rating P.Mobil  - Az „első” nagylemez ’78 (Official Bootleg)
0/0
recenze/hodnocení
P.Mobil 2009 P.Mobil - Mobileum
hodnocení/rating P.Mobil  - Mobileum
1/2
recenze/hodnocení
P.Mobil 2014 P.Mobil - Farkasok Völgye Kárpát-medence
hodnocení/rating P.Mobil  - Farkasok Völgye Kárpát-medence
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000