Pär Lindh Project

Současná švédská skupina klávesisty Pär Lindha, ovlivněná vztahy ke kapele Anglagard. Jejich hudba bývá označována jako "Gotický progres.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pär 1994 Pär Lindh Project - Gothic Impressions
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Gothic Impressions
0/0
recenze/hodnocení
Pär 1995 Pär Lindh Project - Rondo
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Rondo
0/0
recenze/hodnocení
Pär 1996 Pär Lindh Project - Bilbo
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Bilbo
0/0
recenze/hodnocení
Pär 1997 Pär Lindh Project - Mundus Incompertus
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Mundus Incompertus
0/1
recenze/hodnocení
Pär 1999 Pär Lindh Project - Live In America
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Live In America
0/0
recenze/hodnocení
Pär 2001 Pär Lindh Project - Veni Vidi Vici
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Veni Vidi Vici
0/0
recenze/hodnocení
Pär 2002 Pär Lindh Project - Live In Iceland
hodnocení/rating Pär Lindh Project - Live In Iceland
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000