Outlaws

Významná južanská skupina z Tampy na Floride, ktorú viedol spevák a gitarista Hughie Thomasson. Hoci vznikla už v roku 1967, debut nahrala až v roku 1975 (The Outlaws). Obsahuje aj najvýraznejšiu country rockovú baladu Green grass & high tides, čo je gitarové inferno v štýle Free bird. Do roku 1986 nahrala 9 albumov v rôznych zostavách, v 90. rokoch sa reinkarnovala aj vďaka bluesovému gitaristovi Dereckovi Hicksovi sa ich štýl posunul od country rocku smerom k rocku a blues. Dva albumy z tohto obdobia, Hittin’ the road (1993) a Diablo canyon (1994) patria k najlepším od skupiny vôbec.

V roku 1999 vyšiel album So low, v tej dobe už bol Hughie Thomasson členom Lynyrd Skynyrd. Zo Skynyrdov odišiel v roku 2005, v roku 2007 zomiera, album Once an... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Outlaws 1975 Outlaws - Outlaws
hodnocení/rating Outlaws - Outlaws
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1976 Outlaws - Lady in Waiting
hodnocení/rating Outlaws - Lady in Waiting
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1977 Outlaws - Hurry Sundown
hodnocení/rating Outlaws - Hurry Sundown
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1978 Outlaws - Bring It Back Alive
hodnocení/rating Outlaws - Bring It Back Alive
1/1
recenze/hodnocení
Outlaws 1978 Outlaws - Playin' to Win
hodnocení/rating Outlaws - Playin' to Win
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1979 Outlaws - In the Eye of the Storm
hodnocení/rating Outlaws - In the Eye of the Storm
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1980 Outlaws - Ghost Riders
hodnocení/rating Outlaws - Ghost Riders
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1982 Outlaws - Los Hombres Malo
hodnocení/rating Outlaws - Los Hombres Malo
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1986 Outlaws - Soldiers of Fortune
hodnocení/rating Outlaws - Soldiers of Fortune
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 1993 Outlaws - Hittin' the Road
hodnocení/rating Outlaws - Hittin' the Road
1/1
recenze/hodnocení
Outlaws 1994 Outlaws - Diablo Canyon
hodnocení/rating Outlaws - Diablo Canyon
1/1
recenze/hodnocení
Outlaws 2000 Outlaws - Hughie Thomasson & The Outlaws - So Low
hodnocení/rating Outlaws - Hughie Thomasson & The Outlaws - So Low
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 2010 Outlaws - The New Outlaws – Demos
hodnocení/rating Outlaws - The New Outlaws – Demos
0/0
recenze/hodnocení
Outlaws 2012 Outlaws - It’s about pride
hodnocení/rating Outlaws - It’s about pride
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000