Outfield, The

The Outfield bola britská rocková kapela založená na konci 70-tých rokov, ktorá v danom období fungovala ešte pod menom Sirius B. Tvorili ju – skladateľ/gitarista John Spinks, basák/spevák Tony Lewis a pôvodný bubeník Alan Jackman (v roku 1989 odchádza, ale vráti sa späť v roku 2009), ktorého neskôr nahradil Simon Dawson. Kapela tvorila vyložene melodickú zmes rockovej hudby siahajúcej do štýlov ako pop-rock, new wave, AOR a občas aj prog-rock. Paradoxne ako britská formácia zažívala najväčšie komerčné úspechy v USA a v Kanade. Ovplyvnila ich tvorba skupín ako The Beatles, Journey, Foreigner a Mr. Mister.

V roku 1984 podpísali zmluvu s veľkým vydavateľstvom Columbia/CBS Records. Debutový album Play Deep (1985) v produkčnej... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Outfield, 1985 Outfield, The - Play Deep
hodnocení/rating Outfield, The - Play Deep
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 1987 Outfield, The - Bangin'
hodnocení/rating Outfield, The - Bangin'
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 1989 Outfield, The - Voices Of Babylon
hodnocení/rating Outfield, The - Voices Of Babylon
1/1
recenze/hodnocení
Outfield, 1990 Outfield, The - Diamond Days
hodnocení/rating Outfield, The - Diamond Days
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 1992 Outfield, The - Rockeye
hodnocení/rating Outfield, The - Rockeye
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 1998 Outfield, The - It Ain't Over...
hodnocení/rating Outfield, The - It Ain't Over...
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 1999 Outfield, The - Extra Innings
hodnocení/rating Outfield, The - Extra Innings
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 2006 Outfield, The - Any Time Now
hodnocení/rating Outfield, The - Any Time Now
0/0
recenze/hodnocení
Outfield, 2011 Outfield, The - Replay
hodnocení/rating Outfield, The - Replay
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000