Outer Limits

Outer Limits je progresívno-rocková kapela z Japonska. Patrí medzi najuznávanejšie formácie z tejto krajiny na poli progresívneho rocku a v 80-tých rokoch patrila jednoznačne medzi to naj z krajiny vychádzajúceho slnka. Ťažisko ich tvorby spočíva v symfonických aranžmánoch a témach, ktoré sú značne inšpirované vážnou hudbou. Používali okrem rockových inštrumentov aj nástroje ako napr. melotrón, husle a v ich hudbe by sa našla aj nejaká tá paralela so skupinami ako King Crimson, UK alebo PFM. Spev (občas v angličtine alebo japončine) bol najslabším článkom ich hudobnej produkcie a ďalším mínusom je samozrejme tak trochu dobový zvuk. Na druhej strane však Outer Limits ponúkajú iný a zároveň exotickejší pohľad na progresívny rock v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Outer 1985 Outer Limits - Misty Moon
hodnocení/rating Outer Limits - Misty Moon
0/0
recenze/hodnocení
Outer 1986 Outer Limits - A Boy Playing The Magical Bugle Horn
hodnocení/rating Outer Limits - A Boy Playing The Magical Bugle Horn
0/0
recenze/hodnocení
Outer 1987 Outer Limits - The Scene Of Pale Blue
hodnocení/rating Outer Limits - The Scene Of Pale Blue
0/0
recenze/hodnocení
Outer 1987 Outer Limits - Indies Collection (The Best Of Outer Limits)
hodnocení/rating Outer Limits - Indies Collection (The Best Of Outer Limits)
0/0
recenze/hodnocení
Outer 1989 Outer Limits - Silver Apples On The Moon (live)
hodnocení/rating Outer Limits - Silver Apples On The Moon (live)
0/0
recenze/hodnocení
Outer 1989 Outer Limits - Outer Mania
hodnocení/rating Outer Limits - Outer Mania
0/0
recenze/hodnocení
Outer 2007 Outer Limits - Stromatolite
hodnocení/rating Outer Limits - Stromatolite
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000