Otaka, Kiyomi

Kiyomi Otaka je skladateľka a hráčka na klávesové nástroje pochádzajúca z Japonska. Kiyomi začala hrať na tento nástroj ako 6-ročná a neskôr doprevádzala viacero hudobníkov a umelcov. Venuje sa komponovaniu a aranžovaniu hudby, producentskej činnosti a vyučuje aj na hudobných školách. Je známa tým, že preferuje zvuk orgánu a snažila sa počas svojej profesionálnej kariéry nájsť originálny prejav, ktorý by najlepšie vystihol jej skladateľské zručnosti a osobnosť. Jej tvorba sa pohybuje prevažne v jazz-rocku a fusion.

Debutový album Third Hand (1998) bol zameraný na klasický jazz-rock. Z jej druhého albumu Ambition (2000) bola skladba Open Transport použitá do televízneho programu Kirarisuto ako hlavná melódia. Prelom zaznamenal... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Otaka, 1998 Otaka, Kiyomi - Third Hand
hodnocení/rating Otaka, Kiyomi - Third Hand
0/0
recenze/hodnocení
Otaka, 2000 Otaka, Kiyomi - Ambition
hodnocení/rating Otaka, Kiyomi - Ambition
0/0
recenze/hodnocení
Otaka, 2001 Otaka, Kiyomi - Out Of Sight
hodnocení/rating Otaka, Kiyomi - Out Of Sight
1/1
recenze/hodnocení
Otaka, 2002 Otaka, Kiyomi - Paragraph
hodnocení/rating Otaka, Kiyomi - Paragraph
0/0
recenze/hodnocení
Otaka, 2004 Otaka, Kiyomi - Frames
hodnocení/rating Otaka, Kiyomi - Frames
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000