Osbourne, Ozzy

Ozzy Osbourne (narozený jako John Michael Osbourne, 3. prosince 1948, Aston, Birmingham) byl zpěvákem legendární heavymetalové kapely Black Sabbath, odkud byl v roce 1979 vyhozen, ale v roce 1997 se do ní na čas vrátil a kapela začala příležitostně vystupovat opět v původní sestavě, kterou tvořili Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler a Bill Ward. Od 80. let 20. století vystupuje sólově, zde je komerčně ještě úspěšnější, než bylo jeho působení ve skupině Black Sabbath. Jedná se o jednoho z nejznámějších, ale také nejkontroverznějších rockových zpěváků současnosti. Spolu se svou manželkou Sharon každoročně organizuje metalový festival Ozzfest, na kterém hrají spousty Heavy Metalových, Hard... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Osbourne, 1980 Osbourne, Ozzy - Blizzard Of Ozz
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Blizzard Of Ozz
3/7
recenze/hodnocení
Osbourne, 1981 Osbourne, Ozzy - Diary Of A Madman
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Diary Of A Madman
1/2
recenze/hodnocení
Osbourne, 1982 Osbourne, Ozzy - Speak Of The Devil
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Speak Of The Devil
1/2
recenze/hodnocení
Osbourne, 1983 Osbourne, Ozzy - Bark At The Moon
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Bark At The Moon
1/3
recenze/hodnocení
Osbourne, 1986 Osbourne, Ozzy - The Ultimate Sin
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - The Ultimate Sin
4/7
recenze/hodnocení
Osbourne, 1987 Osbourne, Ozzy - Randy Rhoads Tribute
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Randy Rhoads Tribute
1/2
recenze/hodnocení
Osbourne, 1988 Osbourne, Ozzy - No Rest For The Wicked
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - No Rest For The Wicked
1/3
recenze/hodnocení
Osbourne, 1990 Osbourne, Ozzy - Just Say Ozzy
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Just Say Ozzy
3/4
recenze/hodnocení
Osbourne, 1991 Osbourne, Ozzy - No More Tears
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - No More Tears
2/5
recenze/hodnocení
Osbourne, 1993 Osbourne, Ozzy - Live & Loud
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Live & Loud
2/2
recenze/hodnocení
Osbourne, 1995 Osbourne, Ozzy - Ozzmosis
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Ozzmosis
5/8
recenze/hodnocení
Osbourne, 1997 Osbourne, Ozzy - The Ozzman Cometh
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - The Ozzman Cometh
2/2
recenze/hodnocení
Osbourne, 2001 Osbourne, Ozzy - Down To Earth
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Down To Earth
2/5
recenze/hodnocení
Osbourne, 2002 Osbourne, Ozzy - Live At Budokan
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Live At Budokan
1/1
recenze/hodnocení
Osbourne, 2003 Osbourne, Ozzy - The Essential
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - The Essential
1/1
recenze/hodnocení
Osbourne, 2005 Osbourne, Ozzy - The Prince Of Darkness
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - The Prince Of Darkness
0/0
recenze/hodnocení
Osbourne, 2005 Osbourne, Ozzy - Under Cover
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Under Cover
2/3
recenze/hodnocení
Osbourne, 2007 Osbourne, Ozzy - Black Rain
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Black Rain
1/4
recenze/hodnocení
Osbourne, 2010 Osbourne, Ozzy - Scream
hodnocení/rating Osbourne, Ozzy - Scream
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000