Osada Vida

Mottom poľskej novoprogresívnej skupiny Osada Vida je krátky príbeh:

"Na území súčasného Beninu je malá dedina. Jej obyvatelia žijú ďaleko od civilizácie, ale v dokonalej harmónii. Svojich novorodencov dávajú k pytónom, ktorí na ne dohliadajú a ochraňujú ich pred nebezpečenstvami buša. Táto dedina sa volá OSADA VIDA.”

Pri zrode skupiny v r.1997 stáli dve osobnosti - Adam Podzimski (bicie, perkusie) a Lukasz Lisiak (basgitara, programovanie, spev). Obaja mali rovnaké hudobné chúťky. Presvedčili tretieho priateľa, Blazeja Kubicu, aby sa k nim pridal. Nemali vopred pripravené koncepciu a štýl hudby, akú chcú hrať. Ich krédom bolo potešenie z hrania a radosť z počúvania. Avšak neboli spokojní so soundom,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Osada 2000 Osada Vida - Moment krytyczny (Critical Moment)
hodnocení/rating Osada Vida - Moment krytyczny (Critical Moment)
0/0
recenze/hodnocení
Osada 2002 Osada Vida - W drodze na Ksiezic ( Heading For The Moon) (CDS)
hodnocení/rating Osada Vida - W drodze na Ksiezic ( Heading For The Moon) (CDS)
0/0
recenze/hodnocení
Osada 2004 Osada Vida - Osada Vida
hodnocení/rating Osada Vida - Osada Vida
0/0
recenze/hodnocení
Osada 2007 Osada Vida - Three Seats Behind A Triangle
hodnocení/rating Osada Vida - Three Seats Behind A Triangle
0/1
recenze/hodnocení
Osada 2008 Osada Vida - The Body Parts Party
hodnocení/rating Osada Vida - The Body Parts Party
0/1
recenze/hodnocení
Osada 2009 Osada Vida - Uninvited Dreams
hodnocení/rating Osada Vida - Uninvited Dreams
0/1
recenze/hodnocení
Osada 2013 Osada Vida - Particles
hodnocení/rating Osada Vida - Particles
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000