Opeth

"Opeth jsou považováni za nějaké důmyslné bastardy, kteří citují básníky a mají dokonale spočítaný recept na úspěch, ale to je strašně daleko od pravdy. Jsme jen parta týpků z předměstí, kteří hrají rádi tvrdou hudbu, nic víc v tom není. Naše vlivy jsou stále hodně podobné, ale stále jsme otevřeni další hudbě a hledáme nové, zajímavé kapely. I proto asi zníme tak, jak zníme."

"Poezii opravdu moc vychytanou nemám. Před deseti lety mě ovlivnil autor jménem Bruno Oijer, ale už jsem jeho věci nějaký čas nečetl. Obecně v poezii nebo v textech věřím na osobní interpretaci každého čtenáře, nemám rád 'masovou hypnózu' publika skrz různá vysvětlení a jednoznačné interpretace."

Mikael Åkerfeldt... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Opeth 1995 Opeth - Orchid
hodnocení/rating Opeth - Orchid
5/7
recenze/hodnocení
Opeth 1996 Opeth - Morningrise
hodnocení/rating Opeth - Morningrise
2/5
recenze/hodnocení
Opeth 1998 Opeth - My Arms, Your Hearse
hodnocení/rating Opeth - My Arms, Your Hearse
3/5
recenze/hodnocení
Opeth 1999 Opeth - Still Life
hodnocení/rating Opeth - Still Life
5/9
recenze/hodnocení
Opeth 2001 Opeth - Blackwater Park
hodnocení/rating Opeth - Blackwater Park
8/12
recenze/hodnocení
Opeth 2002 Opeth - Deliverance
hodnocení/rating Opeth - Deliverance
4/6
recenze/hodnocení
Opeth 2003 Opeth - Damnation
hodnocení/rating Opeth - Damnation
5/12
recenze/hodnocení
Opeth 2004 Opeth - Lamentations (Live at Shepherd's Bush Empire 2003) (CD, DVD)
hodnocení/rating Opeth - Lamentations (Live at Shepherd's Bush Empire 2003) (CD, DVD)
0/1
recenze/hodnocení
Opeth 2005 Opeth - Ghost Reveries
hodnocení/rating Opeth - Ghost Reveries
4/8
recenze/hodnocení
Opeth 2007 Opeth - The Roundhouse Tapes (Live DVD, CD)
hodnocení/rating Opeth - The Roundhouse Tapes (Live DVD, CD)
0/0
recenze/hodnocení
Opeth 2008 Opeth - Watershed
hodnocení/rating Opeth - Watershed
10/12
recenze/hodnocení
Opeth 2010 Opeth - In Live Concert at the Royal Albert Hall (Live 3 CD, 2 DVD, 4 LP)
hodnocení/rating Opeth - In Live Concert at the Royal Albert Hall (Live 3 CD, 2 DVD, 4 LP)
0/1
recenze/hodnocení
Opeth 2011 Opeth - Heritage
hodnocení/rating Opeth - Heritage
4/13
recenze/hodnocení
Opeth 2014 Opeth - Pale Communion
hodnocení/rating Opeth - Pale Communion
3/9
recenze/hodnocení
Opeth 2016 Opeth - Sorceress
hodnocení/rating Opeth - Sorceress
6/13
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000