Omar & The Howlers

Kent „Omar“ Dykes hrá na gitare od siedmych rokov, od dvanástich mal prvú kapelu a jeho kryštalizácia do osobitého gitaristu i speváka ho predurčila na rolu jedinečného blues –boogie rockového interpreta. So skupinou The Howlers (čiže Omar & The Howlers) fungujú od sedemdesiatych rokov, v roku 1980 im vychádza prvý album Big leg beat, určitý komerčný úspech zaznamenáva tretí album Hard times in the land of plenty z roku 1987 a dodnes majú na konte celkovo sedemnásť albumov. Omar nahral aj niekoľko sólových albumov.

hejkal 02/2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Omar 1980 Omar & The Howlers - Big Leg Beat
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Big Leg Beat
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1984 Omar & The Howlers - I Told You So
hodnocení/rating Omar & The Howlers - I Told You So
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1987 Omar & The Howlers - Hard Times in the Land of Plenty
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Hard Times in the Land of Plenty
1/1
recenze/hodnocení
Omar 1988 Omar & The Howlers - Wall of Pride
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Wall of Pride
1/1
recenze/hodnocení
Omar 1990 Omar & The Howlers - Monkey Land
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Monkey Land
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1992 Omar & The Howlers - Courts of Lulu
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Courts of Lulu
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1993 Omar & The Howlers - Blues Bag [Omar - solo album]
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Blues Bag [Omar - solo album]
1/1
recenze/hodnocení
Omar 1994 Omar & The Howlers - Muddy Springs Road
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Muddy Springs Road
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1995 Omar & The Howlers - World Wide Open
hodnocení/rating Omar & The Howlers - World Wide Open
0/0
recenze/hodnocení
Omar 1996 Omar & The Howlers - Southern Style
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Southern Style
1/1
recenze/hodnocení
Omar 1998 Omar & The Howlers - Swing Land
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Swing Land
0/0
recenze/hodnocení
Omar 2000 Omar & The Howlers - Live at the Opera House [Austin, Texas 8/30/1987]
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Live at the Opera House [Austin, Texas 8/30/1987]
0/0
recenze/hodnocení
Omar 2000 Omar & The Howlers - The Screamin' Cat
hodnocení/rating Omar & The Howlers - The Screamin' Cat
1/1
recenze/hodnocení
Omar 2001 Omar & The Howlers - Big Delta
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Big Delta
1/1
recenze/hodnocení
Omar 2003 Omar & The Howlers - Boogie Man
hodnocení/rating Omar & The Howlers - Boogie Man
1/1
recenze/hodnocení
Omar 2007 Omar & The Howlers - On the Jimmy Reed Highway [Omar Kent Dykes & Jimmie Vaughan]
hodnocení/rating Omar & The Howlers - On the Jimmy Reed Highway [Omar Kent Dykes & Jimmie Vaughan]
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000