Oldfield, Sally

Sally Oldfield je folková zpěvačka, narozená roku 1947 v Dublinu. Se svým mladším bratrem Mikem působila na konci 60. let v duu Sallyangie, roku 1977 se však definitivně rozhoduje pro sólovou kariéru.

Debutové album Waterbearer (1978) přineslo její jediný hit – skladbu Mirrors. S ostatními deskami už se jí ale (narozdíl od Sallyiných bratrů Terryho a Mikea) komerčně prorazit nepodařilo.

Kristýna 03/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Oldfield, 1978 Oldfield, Sally - Water Bearer
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Water Bearer
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1979 Oldfield, Sally - Easy
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Easy
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1980 Oldfield, Sally - Celebration
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Celebration
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1981 Oldfield, Sally - Playing in the Flame
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Playing in the Flame
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1982 Oldfield, Sally - In Concert
hodnocení/rating Oldfield, Sally - In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1983 Oldfield, Sally - Strange Day in Berlin
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Strange Day in Berlin
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1987 Oldfield, Sally - Femme
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Femme
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1988 Oldfield, Sally - Instincts
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Instincts
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1990 Oldfield, Sally - Natasha
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Natasha
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1992 Oldfield, Sally - The Flame
hodnocení/rating Oldfield, Sally - The Flame
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1994 Oldfield, Sally - Three Rings
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Three Rings
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 1996 Oldfield, Sally - Secret Songs
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Secret Songs
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 2001 Oldfield, Sally - Flaming Star
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Flaming Star
0/0
recenze/hodnocení
Oldfield, 2009 Oldfield, Sally - Cantadora
hodnocení/rating Oldfield, Sally - Cantadora
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000