Oceansize

Oceansize bola Britská skupina založená v roku 1998 v Manchestri. Jej členmi boli Mike Vennart spev a gitara, Steve Durose gitara a doprovodný spev, Richard „Gambler“ Ingram gitara a klávesy, Mark Heron bicie a John Ellis basa. Basu v roku 2006 preberá Steve Hodson, čo bola jediná personálna zmena v histórii skupiny. Ich hudba je zmesou progresívneho rocku, post-rocku a alternatívneho rocku. Vydali štyri štúdiové albumy, a niekoľko EP a singlov. V roku 2011 sa Oceansize rozpadla.

Členovia skupiny sa spoznávajú na hudobnej vysokej škole v Salforde, kde sa podieľali na projektoch s rôznym hudobným zameraním. Meno si vybrali podľa skladby „Ocean Size“ Jane’s Addiction.

V prvých rokoch existencie vydávajú vlastným... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Oceansize 1999 Oceansize - Amputee (EP)
hodnocení/rating Oceansize - Amputee (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Oceansize 2001 Oceansize - A Very Still Movement (EP)
hodnocení/rating Oceansize - A Very Still Movement (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Oceansize 2002 Oceansize - Relapse (EP)
hodnocení/rating Oceansize - Relapse (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Oceansize 2003 Oceansize - One Day This Could All Be Yours... (EP)
hodnocení/rating Oceansize - One Day This Could All Be Yours... (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Oceansize 2003 Oceansize - Effloresce
hodnocení/rating Oceansize - Effloresce
0/1
recenze/hodnocení
Oceansize 2005 Oceansize - Everyone Into Position
hodnocení/rating Oceansize - Everyone Into Position
0/1
recenze/hodnocení
Oceansize 2007 Oceansize - Frames
hodnocení/rating Oceansize - Frames
0/1
recenze/hodnocení
Oceansize 2009 Oceansize - Feed To Feed (3DVD/4CD)
hodnocení/rating Oceansize - Feed To Feed  (3DVD/4CD)
0/0
recenze/hodnocení
Oceansize 2010 Oceansize - Self Preserved While The Bodies Float Up
hodnocení/rating Oceansize - Self Preserved While The Bodies Float Up
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000