Ocean

Skupina The Ocean známa aj pod menom The Ocean Collective pochádza pôvodne z Berlína. Medzičasom sa z nej stala medzinárodná zostava s prevahou členov zo Švajčiarska. V ich hudbe sú prvky progresívneho metalu a v speve prevláda pre death metal typický growl.
Súčasní členovia sú Robin Staps (gitara, spev), Loic Rossetti (spev), Jona Nido (gitara), Louis Jucker (basa) a Luc Hess (bicie).

Začiatkom zimy 2000 sa gitarista a skladateľ Robin Staps sťahuje do Berlína. Koncom roku 2001 zriaďuje v pivničných priestoroch bývalej hlinikárne z druhej svetovej vojny „Oceanland“ – komplex zo skúšobní, nahrávacieho štúdia a ubytovania, kde budú, vo vlastnej réžii, nahrané všetky albumy až do roku 2007.

V... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ocean 2001 Ocean - Islands/Tides (EP)
hodnocení/rating Ocean - Islands/Tides (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2003 Ocean - Fogdiver (EP)
hodnocení/rating Ocean - Fogdiver (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2004 Ocean - Fluxion
hodnocení/rating Ocean - Fluxion
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2006 Ocean - Aeolian
hodnocení/rating Ocean - Aeolian
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2007 Ocean - Precambrian
hodnocení/rating Ocean - Precambrian
1/1
recenze/hodnocení
Ocean 2010 Ocean - Heliocentric
hodnocení/rating Ocean - Heliocentric
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2010 Ocean - Anthropocentric
hodnocení/rating Ocean - Anthropocentric
0/0
recenze/hodnocení
Ocean 2013 Ocean - Pelagial
hodnocení/rating Ocean - Pelagial
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000