Oboroh

Křesťanská folkrocková skupina Oboroh vznikla na podzim 1988 v obsazení Roman Dostál (bicí, zpěv), Stanislav Klecandr(kytara, zpěv), Václav Klecandr (saxofon, flétna, klarinet), František Šimeček (baskytara) a Míla Nosková (piano, zpěv). Repertoár tehdy ještě akustické skupiny tvořily vlastní skladby většinou z dílny Slávka Klecandra a zhudebněné biblické žalmy, které se pak objevily i na jejich prvním albu. To natočili už bez Míly Noskové koncem roku 1990.

V květnu 1991 natáčečeli živé album Nebeská kavárna jako doprovodná skupina Sváti Karáska a v červnu se v sestavě poprvé představil Jaroslav Jetenský, který svou el. kytarou přinesl výrazně rockovější zvuk.

V létě 1993 natočili druhé CD... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Oboroh 1991 Oboroh - Žalmy
hodnocení/rating Oboroh - Žalmy
1/2
recenze/hodnocení
Oboroh 1993 Oboroh - Žalmy 2 (Spatřujeme světlo)
hodnocení/rating Oboroh - Žalmy 2  (Spatřujeme světlo)
1/2
recenze/hodnocení
Oboroh 1996 Oboroh - Kámen
hodnocení/rating Oboroh - Kámen
0/1
recenze/hodnocení
Oboroh 1998 Oboroh - Marah
hodnocení/rating Oboroh - Marah
0/0
recenze/hodnocení
Oboroh 2006 Oboroh - Nocí mořem
hodnocení/rating Oboroh - Nocí mořem
0/0
recenze/hodnocení
Oboroh 2009 Oboroh - Noc v oborohu (DVD)
hodnocení/rating Oboroh - Noc v oborohu (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Oboroh 2010 Oboroh - Ve věci probuzení
hodnocení/rating Oboroh - Ve věci probuzení
0/0
recenze/hodnocení
Oboroh 2011 Oboroh - Žalmy III (Pozvedám své oči k horám)
hodnocení/rating Oboroh - Žalmy III (Pozvedám své oči k horám)
1/1
recenze/hodnocení
Oboroh 2012 Oboroh - Šel přes potok Cedron k hoře
hodnocení/rating Oboroh - Šel přes potok Cedron k hoře
1/1
recenze/hodnocení
Oboroh 2014 Oboroh - Znovu poprvé
hodnocení/rating Oboroh - Znovu poprvé
0/0
recenze/hodnocení
Oboroh 2017 Oboroh - Vane, kde chce
hodnocení/rating Oboroh - Vane, kde chce
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000