Nugent, Ted

Ťažký detroitský maník Ted Nugent sa narodil 13.12.1948 a do vienka mu sudičky naložili toľko sebavedomia a ambícií, že ho rodičia pokojne mohli nazvať Adolf. So skromnosťou jemu vlastnou... teda nepoznanou, sa preslávil tým, že z Amboy Dukes vyrobil Ted Nugent & Amboy Dukes a napokon ostalo pri Tedovi Nugentovi.

Ako šialený gitarista začal pôsobiť v zmienenej psychedelickej skupine Amboy Dukes, ktorá fungovala v druhej polovici 60. rokov a mala dokonca hit Journey to the center of the mind. Od 70. rokov ho anonymita prestala baviť, nuž došlo k zmienenému rozšíreniu názvu o jeho maličkosť a po niekoľkých čoraz lepších albumoch sa Ted vydal na sólovú dráhu. Eponymný debut z roku 1975 nasledovalo viacero ostrých hard rockových... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nugent, 1967 Nugent, Ted - Amboy Dukes [Amboy Dukes]
hodnocení/rating Nugent, Ted - Amboy Dukes [Amboy Dukes]
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1968 Nugent, Ted - Journey To The Center Of The Mind [Amboy Dukes]
hodnocení/rating Nugent, Ted - Journey To The Center Of The Mind [Amboy Dukes]
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1969 Nugent, Ted - Migration [Amboy Dukes]
hodnocení/rating Nugent, Ted - Migration [Amboy Dukes]
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1973 Nugent, Ted - Call Of The Wild [Ted Nugent and The Amboy Dukes]
hodnocení/rating Nugent, Ted - Call Of The Wild [Ted Nugent and The Amboy Dukes]
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 1974 Nugent, Ted - Tooth, Fang & Claw [Ted Nugent's Amboy Dukes]
hodnocení/rating Nugent, Ted - Tooth, Fang & Claw [Ted Nugent's Amboy Dukes]
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1975 Nugent, Ted - Ted Nugent
hodnocení/rating Nugent, Ted - Ted Nugent
1/2
recenze/hodnocení
Nugent, 1976 Nugent, Ted - Free-For-All
hodnocení/rating Nugent, Ted - Free-For-All
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 1977 Nugent, Ted - Cat Scratch Fever
hodnocení/rating Nugent, Ted - Cat Scratch Fever
1/2
recenze/hodnocení
Nugent, 1978 Nugent, Ted - Double Live Gonzo! (Live)
hodnocení/rating Nugent, Ted - Double Live Gonzo! (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1978 Nugent, Ted - Weekend Warriors
hodnocení/rating Nugent, Ted - Weekend Warriors
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1979 Nugent, Ted - State Of Shock
hodnocení/rating Nugent, Ted - State Of Shock
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1980 Nugent, Ted - Scream Dream
hodnocení/rating Nugent, Ted - Scream Dream
2/2
recenze/hodnocení
Nugent, 1981 Nugent, Ted - Great Gonzos! (The Best Of)
hodnocení/rating Nugent, Ted - Great Gonzos! (The Best Of)
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 1981 Nugent, Ted - Intensities in 10 Cities
hodnocení/rating Nugent, Ted - Intensities in 10 Cities
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1982 Nugent, Ted - Nugent
hodnocení/rating Nugent, Ted - Nugent
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 1984 Nugent, Ted - Penetrator
hodnocení/rating Nugent, Ted - Penetrator
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 1986 Nugent, Ted - Little Miss Dangerous
hodnocení/rating Nugent, Ted - Little Miss Dangerous
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1988 Nugent, Ted - If You Can’t Lick ‘Em ... Lick ’Em
hodnocení/rating Nugent, Ted - If You Can’t Lick ‘Em ... Lick ’Em
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1993 Nugent, Ted - Out Of Control (2CD kompilace)
hodnocení/rating Nugent, Ted - Out Of Control (2CD kompilace)
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1995 Nugent, Ted - Spirit Of The Wild
hodnocení/rating Nugent, Ted - Spirit Of The Wild
0/0
recenze/hodnocení
Nugent, 1997 Nugent, Ted - Live at Hammersmith (1979)
hodnocení/rating Nugent, Ted - Live at Hammersmith (1979)
0/1
recenze/hodnocení
Nugent, 2001 Nugent, Ted - Full Bluntal Nugity (Live)
hodnocení/rating Nugent, Ted - Full Bluntal Nugity (Live)
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 2002 Nugent, Ted - Craveman
hodnocení/rating Nugent, Ted - Craveman
1/1
recenze/hodnocení
Nugent, 2007 Nugent, Ted - Love Grenade
hodnocení/rating Nugent, Ted - Love Grenade
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000