Nucleus

Britská džez rocková skupina Nucleus pôsobila väčšinu svojej existencie pod názvom Ian Carr’s Nucleus, podľa jej hlavného protagonistu, trumpetistu Iana Carra. Vznikla v roku 1969 a prvú zostavu tvorili ešte Karl-Jenkins (dychy, klávesy), Brian Smith (dychy), Chris Spedding (gitara), Jeff Clyne (basa)a John Marshall (bicie). Už v tom istom roku vyšiel silno nadžezlý album Elastic rock a potom nasledovali ďalšie albumy, v rozmedzí rokov 1970 až 1980 to bolo presne jedenásť kúskov, pričom zostavy sa dynamicky menili a zjavili sa v nich aj také mená, ako napríklad Allan Holdsworth (gitara). Skupina fungovala do roku 1989. V roku 2009 Ian Carr umrel.

hejkal 05/2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nucleus 1970 Nucleus - Elastic rock
hodnocení/rating Nucleus - Elastic rock
1/3
recenze/hodnocení
Nucleus 1970 Nucleus - We’ll talk about it later
hodnocení/rating Nucleus - We’ll talk about it later
0/1
recenze/hodnocení
Nucleus 1971 Nucleus - Solar plexus
hodnocení/rating Nucleus - Solar plexus
0/1
recenze/hodnocení
Nucleus 1972 Nucleus - Belladonna
hodnocení/rating Nucleus - Belladonna
0/1
recenze/hodnocení
Nucleus 1973 Nucleus - Labyrinth
hodnocení/rating Nucleus - Labyrinth
0/1
recenze/hodnocení
Nucleus 1973 Nucleus - Roots
hodnocení/rating Nucleus - Roots
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1974 Nucleus - Under the sun
hodnocení/rating Nucleus - Under the sun
0/1
recenze/hodnocení
Nucleus 1975 Nucleus - Snakehips etcetera
hodnocení/rating Nucleus - Snakehips etcetera
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1975 Nucleus - Alleycat
hodnocení/rating Nucleus - Alleycat
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1977 Nucleus - In flagrante delicto
hodnocení/rating Nucleus - In flagrante delicto
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1979 Nucleus - Out of the long dark
hodnocení/rating Nucleus - Out of the long dark
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1980 Nucleus - Awakening
hodnocení/rating Nucleus - Awakening
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1985 Nucleus - Live at the Theaterhaus
hodnocení/rating Nucleus - Live at the Theaterhaus
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 1989 Nucleus - Old heartland
hodnocení/rating Nucleus - Old heartland
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 2003 Nucleus - Live in Bremen
hodnocení/rating Nucleus - Live in Bremen
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 2003 Nucleus - The pretty redhead
hodnocení/rating Nucleus - The pretty redhead
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 2006 Nucleus - UK Tour '76
hodnocení/rating Nucleus - UK Tour '76
0/0
recenze/hodnocení
Nucleus 2006 Nucleus - Hemispheres
hodnocení/rating Nucleus - Hemispheres
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000