Nosound

Nosound (2004 - …) je italská alt/prog/rocková skupina patřící podle kritiků i fanoušků mezi nejzajímavější evropské formace tohoto žánru. Je zde patrný vliv psychedelie sedmdesátých let, ambientu a elektronické hudby osmdesátých a devadesátých let, progresivního rocku a post-rocku (Pink Floyd, Brian Eno, Porcupine Tree, Sigur Ros…).
Na počátku byl one-man studiový projekt multiinstrumentalisty Giancarlo Erra (zpěv, kytara, klávesy, baskytara, bicí), který navázal na několik jeho vlastních demonahrávek z přelomu 20. a 21. století. Jeho osobitý autorský rukopis provází Nosound po celou dobu její existence.
V roce 2005 spatřilo světlo světa oficiální debutové album „Sol29“, na kterém spolupracoval také baskytarista... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nosound 2005 Nosound - Sol29
hodnocení/rating Nosound - Sol29
0/1
recenze/hodnocení
Nosound 2006 Nosound - The World is Outside (DVD kompilace)
hodnocení/rating Nosound - The World is Outside  (DVD kompilace)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2007 Nosound - Slow, It Goes (EP)
hodnocení/rating Nosound - Slow, It Goes (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2007 Nosound - Clouds (EP)
hodnocení/rating Nosound - Clouds (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2008 Nosound - Lightdark
hodnocení/rating Nosound - Lightdark
0/1
recenze/hodnocení
Nosound 2009 Nosound - A Sense of Loss
hodnocení/rating Nosound - A Sense of Loss
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2011 Nosound - The Northern Religion of Things (Live)
hodnocení/rating Nosound - The Northern Religion of Things (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2012 Nosound - At the Pier (EP)
hodnocení/rating Nosound - At the Pier (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2013 Nosound - Afterthoughts
hodnocení/rating Nosound - Afterthoughts
0/1
recenze/hodnocení
Nosound 2015 Nosound - Teide 2390 (Live)
hodnocení/rating Nosound - Teide 2390 (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Nosound 2016 Nosound - Scintilla
hodnocení/rating Nosound - Scintilla
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000