Nine Inch Nails

Asi by se těžko určovalo, kdo "vynalezl" industriální hudbu, a ještě těžší by bylo říci, kdo první fúzoval s heavy metalem. Avšak za první skupinu, která oba styly spojila a přetavila tuto kombinaci v komerční úspěch, lze bezesporu považovat Nine Inch Nails (mezi přáteli NIN). Skupina představuje projekt jediného člověka, Trenta Reznora, který zpíva, píše veškerou hudbu a hraje na všechny nástroje s výjimkou živých vystoupení, na která si najímá živou skupinu tvořenou doopravdy živými lidmi. Pod vlivem takových industriálních formací jako Einstürzende Neubaten či Ministry natočil Reznor v roce 1988 svůj první demosnímek a rozeslal jejnahrávacím společnostem, aniž by si od toho příliš sliboval. Zájem však projevilo rovných... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nine 1989 Nine Inch Nails - Pretty Hate Machine
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Pretty Hate Machine
0/2
recenze/hodnocení
Nine 1992 Nine Inch Nails - Broken
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Broken
0/1
recenze/hodnocení
Nine 1992 Nine Inch Nails - Fixed (EP)
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Fixed (EP)
0/1
recenze/hodnocení
Nine 1994 Nine Inch Nails - The Downward Spiral
hodnocení/rating Nine Inch Nails - The Downward Spiral
1/4
recenze/hodnocení
Nine 1995 Nine Inch Nails - Further Down the Spiral
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Further Down the Spiral
0/0
recenze/hodnocení
Nine 1997 Nine Inch Nails - Closure (Nine Inch Nails VHS)
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Closure (Nine Inch Nails VHS)
0/0
recenze/hodnocení
Nine 1997 Nine Inch Nails - The Perfect Drug (single)
hodnocení/rating Nine Inch Nails - The Perfect Drug (single)
0/0
recenze/hodnocení
Nine 1999 Nine Inch Nails - The Fragile
hodnocení/rating Nine Inch Nails - The Fragile
1/2
recenze/hodnocení
Nine 2000 Nine Inch Nails - Things Falling Apart
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Things Falling Apart
0/0
recenze/hodnocení
Nine 2002 Nine Inch Nails - And All That Could Have Been
hodnocení/rating Nine Inch Nails - And All That Could Have Been
0/0
recenze/hodnocení
Nine 2005 Nine Inch Nails - With Teeth
hodnocení/rating Nine Inch Nails - With Teeth
0/1
recenze/hodnocení
Nine 2007 Nine Inch Nails - Year Zero
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Year Zero
0/1
recenze/hodnocení
Nine 2008 Nine Inch Nails - The Slip
hodnocení/rating Nine Inch Nails - The Slip
0/0
recenze/hodnocení
Nine 2013 Nine Inch Nails - Hesitation Marks
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Hesitation Marks
0/1
recenze/hodnocení
Nine 2016 Nine Inch Nails - Nine Inch Nails - Not the Actual Events
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Nine Inch Nails - Not the Actual Events
0/1
recenze/hodnocení
Nine 2017 Nine Inch Nails - Nine Inch Nails - Add Violence
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Nine Inch Nails - Add Violence
0/1
recenze/hodnocení
Nine 2018 Nine Inch Nails - Bad Witch
hodnocení/rating Nine Inch Nails - Bad Witch
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000