Nightingale

Nightingale vznikl v roce 1995 jako rockový projekt velmi známého švédského muzinanta/skladatele jménem Dan Swanö, který je obrovským milovníkem progresivního rocku a rovněž je kultovní postavou světového metalu. První album napsal a natočil a zmixoval během 7 dní!! Po nějaké době spolu se svým bratrem (Dag alias Tom Nouga) natočil druhé album, které se dodnes setkává s ohromnou přízní u fanoušků díky své nezaměnitelné atmosféře. Následovalo třetí album opět s podpisem obou bratrů a na čtvrtém albu Alive Again se již objevila plnohodnotná sestava hudebníků, ale stále umělecky vedená bratry Swanövými. V těchto dnech vydává kapela svoje páté album a opět, jako na každém albu, na posluchače čeká spousta novinek, což tuto... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nightingale 1995 Nightingale - The Breathing Shadow
hodnocení/rating Nightingale - The Breathing Shadow
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 1996 Nightingale - Closing Chronicles
hodnocení/rating Nightingale - Closing Chronicles
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 2000 Nightingale - I
hodnocení/rating Nightingale - I
1/2
recenze/hodnocení
Nightingale 2003 Nightingale - Alive Again
hodnocení/rating Nightingale - Alive Again
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 2004 Nightingale - Invisible
hodnocení/rating Nightingale - Invisible
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 2005 Nightingale - Nightfall Overture (compilation)
hodnocení/rating Nightingale - Nightfall Overture (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 2007 Nightingale - White Darkness
hodnocení/rating Nightingale - White Darkness
0/0
recenze/hodnocení
Nightingale 2014 Nightingale - Retribution
hodnocení/rating Nightingale - Retribution
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000