Night Ranger

Night Ranger je americká skupina, hrající melodický rock. Vznikla v San Francisku v roce 1982. Největší popularitu zažila během 80. let. Prvních pěti alb se celosvětově prodalo přes 10 milionů kopií.
Původní sestava: Jack Blades - basa, zpěv, Kelly Keagy - bicí, zpěv, Brad Gillis - kytara, vokály, Jeff Watson - kytara, vokály, Alan Fitzgerald - klávesové nástroje, vokály.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Night 1982 Night Ranger - Dawn Patrol
hodnocení/rating Night Ranger - Dawn Patrol
1/1
recenze/hodnocení
Night 1983 Night Ranger - Midnight Madness
hodnocení/rating Night Ranger - Midnight Madness
0/0
recenze/hodnocení
Night 1985 Night Ranger - Seven Wishes
hodnocení/rating Night Ranger - Seven Wishes
0/0
recenze/hodnocení
Night 1987 Night Ranger - Big Life
hodnocení/rating Night Ranger - Big Life
0/0
recenze/hodnocení
Night 1988 Night Ranger - Man in Motion
hodnocení/rating Night Ranger - Man in Motion
0/0
recenze/hodnocení
Night 1995 Night Ranger - Feeding off the Mojo [Keagy, Gillis & Moon]
hodnocení/rating Night Ranger - Feeding off the Mojo [Keagy, Gillis & Moon]
0/0
recenze/hodnocení
Night 1997 Night Ranger - Neverland
hodnocení/rating Night Ranger - Neverland
0/0
recenze/hodnocení
Night 1998 Night Ranger - Seven
hodnocení/rating Night Ranger - Seven
0/0
recenze/hodnocení
Night 2007 Night Ranger - Hole in the Sun
hodnocení/rating Night Ranger - Hole in the Sun
0/0
recenze/hodnocení
Night 2011 Night Ranger - Somewhere in California
hodnocení/rating Night Ranger - Somewhere in California
1/1
recenze/hodnocení
Night 2014 Night Ranger - High Road
hodnocení/rating Night Ranger - High Road
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000