Niemen Czeslaw

Za Czeslawom Niemenom (16.2. 1939 - 17.1. 2004)

20.1.2004,inZine • Publicistika • A iné

Ak zomrie mladý človek na vrchole tvorivých síl, považuje sa to všeobecne za tragédiu. Ak zomrie legenda, ktorá už pred rokmi to najpodstatnejšie urobila, povedala a vytvorila, vyvolá to síce prekvapenie, možno šok, ale na druhej strane si všetci povedia: "Áno, je to veľmi smutná, nenahraditeľná strata, no, našťastie, jeho dielo tu s nami navždy ostáva."
Zomrieť mladý, to je odpradávna základnou podmienkou, ako sa stať legendou, aj keď trebárs reálne výsledky dotyčného či dotyčnej nemusia vždy korešpondovať so slávou, ktorá príde. Zomrieť starý sa dá vnímať aj ako nedobrovoľné pritakanie životu.Ak sa niekto... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Niemen 1962 Niemen Czeslaw - Sen o Warszawie
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Sen o Warszawie
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1967 Niemen Czeslaw - Dziwny Jest Ten Swiat
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Dziwny Jest Ten Swiat
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1968 Niemen Czeslaw - Sukces
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Sukces
1/3
recenze/hodnocení
Niemen 1968 Niemen Czeslaw - Czy mnie jeszcze pamiętasz
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Czy mnie jeszcze pamiętasz
1/2
recenze/hodnocení
Niemen 1969 Niemen Czeslaw - Enigmatic
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Enigmatic
2/3
recenze/hodnocení
Niemen 1970 Niemen Czeslaw - "Red Niemen" (alebo "Czlowiek jam niewdzięczny")
hodnocení/rating Niemen Czeslaw -
2/2
recenze/hodnocení
Niemen 1972 Niemen Czeslaw - Marionetki (spojenie dvoch LP Marionetki a Requiem dla van Gogha)
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Marionetki (spojenie dvoch LP Marionetki a Requiem dla van Gogha)
2/3
recenze/hodnocení
Niemen 1972 Niemen Czeslaw - Strange Is This World
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Strange Is This World
2/2
recenze/hodnocení
Niemen 1973 Niemen Czeslaw - Ode To Venus
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Ode To Venus
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1974 Niemen Czeslaw - Russische Lieder
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Russische Lieder
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1974 Niemen Czeslaw - Mourner's Rhapsody
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Mourner's Rhapsody
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1974 Niemen Czeslaw - Aerolit
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Aerolit
2/3
recenze/hodnocení
Niemen 1975 Niemen Czeslaw - Katharsis
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Katharsis
2/2
recenze/hodnocení
Niemen 1977 Niemen Czeslaw - Idée Fixe
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Idée Fixe
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1979 Niemen Czeslaw - The Best of Niemen
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - The Best of Niemen
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1980 Niemen Czeslaw - Postscriptum
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Postscriptum
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 1982 Niemen Czeslaw - Przeprowadzka
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Przeprowadzka
0/0
recenze/hodnocení
Niemen 1989 Niemen Czeslaw - Terra Deflorata
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Terra Deflorata
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 2001 Niemen Czeslaw - Spodchmurykapelusza
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - Spodchmurykapelusza
1/1
recenze/hodnocení
Niemen 2007 Niemen Czeslaw - 41 Potencjometrów Pana Jana
hodnocení/rating Niemen Czeslaw - 41 Potencjometrów Pana Jana
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000