Nico

Nico se narodila jako Christa Päffgen 10. října 1938 v Kolíně nad Rýnem. Vyrůstala pouze s matkou, její otec byl nasazen jako voják, utrpěl těžké poranění hlavy a mozku a po několika letech pobytu v ústavech v roce 1946 umírá.
Poté, co opustila ve třinácti letech školu, začala pracovat jako šička, později jako prodavačka spodního prádla. Brzy si ji všimli lidé z módní branže a o rok později již pracuje jako modelka v Berlíně. V té době přijala jméno „Nico“. Brzy se přesunula do Paříže a začala pracovat pro časopisy Vogue, Tempo, Vie Nuove, Mascotte Spettacolo, Elle a další. Poté, co se objevila v několika televizních reklamách, obdržela malou roli ve filmu La Tempesta (1958, režisér A. Lattuad) či filmu For the First... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nico 1967 Nico - Chelsea Girl
hodnocení/rating Nico - Chelsea Girl
2/4
recenze/hodnocení
Nico 1969 Nico - The Marble Index
hodnocení/rating Nico - The Marble Index
1/1
recenze/hodnocení
Nico 1970 Nico - Desertshore
hodnocení/rating Nico - Desertshore
1/2
recenze/hodnocení
Nico 1974 Nico - The End
hodnocení/rating Nico - The End
1/3
recenze/hodnocení
Nico 1981 Nico - Drama of Exile
hodnocení/rating Nico - Drama of Exile
1/1
recenze/hodnocení
Nico 1982 Nico - Do Or Die: Diary 1982
hodnocení/rating Nico - Do Or Die: Diary 1982
0/0
recenze/hodnocení
Nico 1985 Nico - Camera Obscura
hodnocení/rating Nico - Camera Obscura
0/0
recenze/hodnocení
Nico 1985 Nico - The Blue Angel
hodnocení/rating Nico - The Blue Angel
0/0
recenze/hodnocení
Nico 1986 Nico - Behind The Iron Curtain
hodnocení/rating Nico - Behind The Iron Curtain
0/0
recenze/hodnocení
Nico 2000 Nico - Nico´s Last Concert: Fata Morgana
hodnocení/rating Nico - Nico´s Last Concert: Fata Morgana
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000