Niacin

Progresivní funky jazz rockovou trojici Niacin tvoří excelentní hudebníci: John Novello (varhany Hammond B3 a klávesy), Billy Sheehan (bass) a Dennis Chambers (bicí). Kapela se soustředí na náročné kompozice i improvizace, hudební kořeny jejích členů jsou v progresívní a fusion scéně přelomu 60. a 70. let. Na svém kontě má od roku 1996 pět studiových a dvě živé desky. (luk63, 10/2010)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Niacin 1996 Niacin - Niacin
hodnocení/rating Niacin - Niacin
0/0
recenze/hodnocení
Niacin 1998 Niacin - High Bias
hodnocení/rating Niacin - High Bias
0/0
recenze/hodnocení
Niacin 1998 Niacin - Live!
hodnocení/rating Niacin - Live!
0/0
recenze/hodnocení
Niacin 2000 Niacin - Deep
hodnocení/rating Niacin - Deep
0/0
recenze/hodnocení
Niacin 2001 Niacin - Time Crunch
hodnocení/rating Niacin - Time Crunch
1/1
recenze/hodnocení
Niacin 2003 Niacin - Live! Blood, Sweat and Beers
hodnocení/rating Niacin - Live! Blood, Sweat and Beers
0/0
recenze/hodnocení
Niacin 2005 Niacin - Organic
hodnocení/rating Niacin - Organic
1/1
recenze/hodnocení
Niacin 2013 Niacin - Krush
hodnocení/rating Niacin - Krush
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000