New Trolls

Jedna z najslávnejších talianskych skupín si zvolila (nezvyčajne) anglický názov New Trolls. Vznikla v Janove v 60. rokoch pod názvom I Trolls v zostave Vittorio De Scalzi (gitara, spev), Nico Di Palo (gitara, spev), Mauro Chiarugi (klávesy), Giorgio D'Adamo (basa, spev) a Gianni Belleno (bicie, spev). V roku 1967 vydali prvý z nekonečnej rady singlov a v roku 1968 album Senza orario senza bandiera, ktorý čerpal inšpiráciu z beatu 60. rokov. Najväčším kladom bola hendrixovská gitara Di Paloa. V roku 1970 vychádza album New Trolls, čo je vlastne kompilácia dovtedy vydaných singlov, pretože v tej dobe vraj v Taliansku single fičali a platne sa moc nepredávali. V tom istom roku odišiel klávesák Chiarugi a nahradil ho Maurizio Salvi. Zúčastnili sa tiež... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

New 1968 New Trolls - Senza orario, senza bandiera
hodnocení/rating New Trolls - Senza orario, senza bandiera
0/0
recenze/hodnocení
New 1970 New Trolls - New Trolls 70
hodnocení/rating New Trolls - New Trolls 70
0/0
recenze/hodnocení
New 1971 New Trolls - Concerto Grosso N. 1
hodnocení/rating New Trolls - Concerto Grosso N. 1
1/1
recenze/hodnocení
New 1972 New Trolls - UT
hodnocení/rating New Trolls - UT
1/1
recenze/hodnocení
New 1972 New Trolls - Searching For A Land
hodnocení/rating New Trolls - Searching For A Land
1/1
recenze/hodnocení
New 1974 New Trolls - Una notte sul Monte Calvo
hodnocení/rating New Trolls - Una notte sul Monte Calvo
0/0
recenze/hodnocení
New 1974 New Trolls - Night on the bare mountain
hodnocení/rating New Trolls - Night on the bare mountain
0/0
recenze/hodnocení
New 1975 New Trolls - Antologia
hodnocení/rating New Trolls - Antologia
0/0
recenze/hodnocení
New 1976 New Trolls - New Trolls Live
hodnocení/rating New Trolls - New Trolls Live
0/0
recenze/hodnocení
New 1976 New Trolls - Concerto Grosso N. II
hodnocení/rating New Trolls - Concerto Grosso N. II
1/1
recenze/hodnocení
New 1976 New Trolls - L.I.V.E.N.T.
hodnocení/rating New Trolls - L.I.V.E.N.T.
0/0
recenze/hodnocení
New 1977 New Trolls - New Trolls - Revival
hodnocení/rating New Trolls - New Trolls - Revival
0/0
recenze/hodnocení
New 1978 New Trolls - Aldebaran
hodnocení/rating New Trolls - Aldebaran
0/0
recenze/hodnocení
New 1979 New Trolls - New Trolls 79
hodnocení/rating New Trolls - New Trolls 79
0/0
recenze/hodnocení
New 1980 New Trolls - Puzzle
hodnocení/rating New Trolls - Puzzle
0/0
recenze/hodnocení
New 1981 New Trolls - FS
hodnocení/rating New Trolls - FS
0/0
recenze/hodnocení
New 1982 New Trolls - America OK
hodnocení/rating New Trolls - America OK
0/0
recenze/hodnocení
New 1982 New Trolls - Profili
hodnocení/rating New Trolls - Profili
0/0
recenze/hodnocení
New 1985 New Trolls - Tour
hodnocení/rating New Trolls - Tour
0/0
recenze/hodnocení
New 1987 New Trolls - New Trolls Story
hodnocení/rating New Trolls - New Trolls Story
0/0
recenze/hodnocení
New 1988 New Trolls - Amici
hodnocení/rating New Trolls - Amici
0/0
recenze/hodnocení
New 1989 New Trolls - Quella Carezza Della Sera
hodnocení/rating New Trolls - Quella Carezza Della Sera
0/0
recenze/hodnocení
New 1992 New Trolls - Quelli come noi
hodnocení/rating New Trolls - Quelli come noi
0/0
recenze/hodnocení
New 1994 New Trolls - Singles A's & B's
hodnocení/rating New Trolls - Singles A's & B's
0/0
recenze/hodnocení
New 1996 New Trolls - Il Sale Dei New Trolls
hodnocení/rating New Trolls - Il Sale Dei New Trolls
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000