Nevermore

Nevermore je americká power progressive/trash metalová skupina. Spevák Warrel Dane a basák Jim Sheppard prišli z trash metalovej kapely Sanctuary, pribrali gitarového virtuóza Jeffa Loomisa a začala sa písať ich úspešná hudobná kariéra.

Už ich prvé albumy zaujali svojou odlišnosťou od iných power-metalových počinov. Mali cit pre progresívne myslenie a veľmi zdatné muzikantské aranžmány. Albumy Dream Neon Black a Dead Heart In a Dead World si získavali čoraz viac fanúšikov. Enemies Of Reality prenikol už aj do rebríčkov predajnosti v Európe a USA. Albumu bola vytýkaná nie práve najlepšia produkcia a tak v roku 2005 vyšla ďalšia edícia s vylepšeným zvukom. Za vrchol ich tvorby možno považovať album This Godless Endeavor,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nevermore 1995 Nevermore - Nevermore
hodnocení/rating Nevermore - Nevermore
0/0
recenze/hodnocení
Nevermore 1996 Nevermore - The Politics Of Ecstasy
hodnocení/rating Nevermore - The Politics Of Ecstasy
0/0
recenze/hodnocení
Nevermore 1999 Nevermore - Dreaming Neon Black
hodnocení/rating Nevermore - Dreaming Neon Black
0/0
recenze/hodnocení
Nevermore 2000 Nevermore - Dead Heart In a Dead World
hodnocení/rating Nevermore - Dead Heart In a Dead World
0/0
recenze/hodnocení
Nevermore 2003 Nevermore - Enemies Of Reality
hodnocení/rating Nevermore - Enemies Of Reality
0/0
recenze/hodnocení
Nevermore 2005 Nevermore - This Godless Endeavor
hodnocení/rating Nevermore - This Godless Endeavor
1/1
recenze/hodnocení
Nevermore 2010 Nevermore - The Obsidian Conspiracy
hodnocení/rating Nevermore - The Obsidian Conspiracy
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000