Nektar

Skupina Nektar bola nedeliteľnou súčasťou nemeckej scény. Aby nedošlo k omylu, Nektar je anglická skupina pôsobiaca v Nemecku. V krátkosti, štýlovo sa pohybovali od psychedélie (Journey to the centre of the eye) a space-classical rocku (A tab in the ocean) cez hard-blues rock (...Sounds like this) až po jednoduchý rock maskovaný za komplexnosť (Remember the future, Recycled) a dýchavičný (brass) rock (Down to Earth) a tak ďalej.
Ako bolo v deväťdesiatych rokoch minulého storočia zvykom, „reunionovala“ sa, vydala DVD (nič moc) a nahráva albumy hádam dodnes.

hejkal 07/2008

P.S. Ak niekto má chuť a čas, pokojne tento provizórny text nahraďte niečím zmysluplnejším.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nektar 1971 Nektar - Journey To The Centre Of The Eye
hodnocení/rating Nektar - Journey To The Centre Of The Eye
1/2
recenze/hodnocení
Nektar 1972 Nektar - A Tab in the Ocean
hodnocení/rating Nektar - A Tab in the Ocean
2/4
recenze/hodnocení
Nektar 1973 Nektar - ...Sounds like this
hodnocení/rating Nektar - ...Sounds like this
1/1
recenze/hodnocení
Nektar 1973 Nektar - Remember the Future
hodnocení/rating Nektar - Remember the Future
1/2
recenze/hodnocení
Nektar 1974 Nektar - Sunday Night at London Roundhouse
hodnocení/rating Nektar - Sunday Night at London Roundhouse
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 1974 Nektar - Down to Earth
hodnocení/rating Nektar - Down to Earth
0/1
recenze/hodnocení
Nektar 1975 Nektar - Recycled
hodnocení/rating Nektar - Recycled
1/2
recenze/hodnocení
Nektar 1977 Nektar - Magic is a child
hodnocení/rating Nektar - Magic is a child
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 1977 Nektar - Live in New York
hodnocení/rating Nektar - Live in New York
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 1980 Nektar - Man in the moon
hodnocení/rating Nektar - Man in the moon
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 2001 Nektar - The prodigal son
hodnocení/rating Nektar - The prodigal son
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 2004 Nektar - Evolution
hodnocení/rating Nektar - Evolution
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 2007 Nektar - Book of days
hodnocení/rating Nektar - Book of days
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 2009 Nektar - Fortyfied live
hodnocení/rating Nektar - Fortyfied live
0/0
recenze/hodnocení
Nektar 2012 Nektar - A Spoonful Of Time
hodnocení/rating Nektar - A Spoonful Of Time
0/1
recenze/hodnocení
Nektar 2013 Nektar - Time Machine
hodnocení/rating Nektar - Time Machine
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000