Nathan Mahl

Předchůdcem kapely Nathan Mahl, mezi jejíž vzory patří například Yes, Gentle Giant či ELP, ale částečně ji můžeme zařadit i do šuplíku jazz rock/fusion, bylo seskupení Delerium, které v roce 1978 spoluzaložili multiinstrumentalista Guy LeBlanc (v budoucnu znám také coby člen legendárních Camel) a baskytarista Don Prince. Později se k nim přidali zpěvák Mark Spènard a bubeník Dan Lacasse, v kteréžto sestavě skupina natočila své debutové album Parallel Eccentricities (1983).

V následujících letech docházelo v sestavě kapely k mnoha personálním změnám, LeBlanc občas přistoupil i k dočasnému přerušení její činnosti. Nathan Mahl sice veřejně vystupoval a občas i něco nahrál, další studiové album pod názvem... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Nathan 1983 Nathan Mahl - Parallel Eccentricities
hodnocení/rating Nathan Mahl - Parallel Eccentricities
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 1999 Nathan Mahl - The Clever Use of Shadows
hodnocení/rating Nathan Mahl - The Clever Use of Shadows
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 2000 Nathan Mahl - Heretik Volume I: Body of Accusations
hodnocení/rating Nathan Mahl - Heretik Volume I: Body of Accusations
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 2001 Nathan Mahl - Heretik Volume II: The Trial
hodnocení/rating Nathan Mahl - Heretik Volume II: The Trial
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 2002 Nathan Mahl - Heretik Volume III: The Sentence
hodnocení/rating Nathan Mahl - Heretik Volume III: The Sentence
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 2003 Nathan Mahl - Shadows Unbound
hodnocení/rating Nathan Mahl - Shadows Unbound
0/0
recenze/hodnocení
Nathan 2008 Nathan Mahl - Exodus
hodnocení/rating Nathan Mahl - Exodus
1/1
recenze/hodnocení
Nathan 2014 Nathan Mahl - Justify
hodnocení/rating Nathan Mahl - Justify
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000