Négresses Vertes, Les

Les Négresses Vertes vznikají v roce 1987 a stylově se pohybují na rozhraní punku, world music a alternativního rocku. Jejich zakládající sestavu tvoří zpěvák Noël Rota (alias Helno Rota de Lourcqua), pianista Joe Ruffier des Aimes (vystupující pod jménem L'Ami Ro, kytarista Stéfane Mellino, baskytarista Jean-Marie Paulus, bubeník Gaby, akordeonista Matthias Canavese, trumpetista Michel Ochowiak), trombonista Abraham Sirinix (Abraham Braham) a zpěvačka Iza Mellino.

Hned svým prvním albem Mlah (1989) si kapela získává řadu příznivců. Další LP pod názvem Famille Nombreuse (1991) je již bohužel silně poznamenáno problémy, které způsobuje zpěváku Helnovi jeho závislost na heroinu; této droze nakonec v roce 1993... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Négresses 1989 Négresses Vertes, Les - Mlah
hodnocení/rating Négresses Vertes, Les - Mlah
0/0
recenze/hodnocení
Négresses 1991 Négresses Vertes, Les - Famille Nombreuse
hodnocení/rating Négresses Vertes, Les - Famille Nombreuse
0/0
recenze/hodnocení
Négresses 1994 Négresses Vertes, Les - Zig-Zague
hodnocení/rating Négresses Vertes, Les - Zig-Zague
0/0
recenze/hodnocení
Négresses 1996 Négresses Vertes, Les - Green Bus
hodnocení/rating Négresses Vertes, Les - Green Bus
0/0
recenze/hodnocení
Négresses 2000 Négresses Vertes, Les - Trabendo
hodnocení/rating Négresses Vertes, Les - Trabendo
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000