Mystery

Mystery je kanadská skupina založená v roku 1986. Hlavným vedúcim tejto kapely je gitarista a textár Michel St-Père. Ich hudba je zaujímavou kombináciou progressive rocku a AOR (adult oriented rock). Melodický formát tejto kapely podporuje aj výborný spevák Benoît David, ktorý napr. spieval aj na albume Yes - Fly From Here z roku 2011.

Do povedomia sa dostali albumom One Among The Living, ktorý sa stretol s priaznivými reakciami recenzentov a aj fanúšikov progresu. Na albume sa objavili hostia ako napr. Oliver Wakeman (klávesy) či Daryl Stuermer (gitarista Philla Collinsa alebo koncertný gitarista Genesis). Svoju kvalitu potvrdili aj nasledujúcim albumom The World Is a Game, na ktorom si zahral na bicie aj samotný Nick D'Virgilio zo Spock’s... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Mystery 1992 Mystery - Mystery (EP)
hodnocení/rating Mystery - Mystery (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Mystery 1996 Mystery - Theatre Of The Mind
hodnocení/rating Mystery - Theatre Of The Mind
1/1
recenze/hodnocení
Mystery 1998 Mystery - Destiny?
hodnocení/rating Mystery - Destiny?
0/1
recenze/hodnocení
Mystery 2007 Mystery - Beneath The Veil Of Winter's Face
hodnocení/rating Mystery - Beneath The Veil Of Winter's Face
2/3
recenze/hodnocení
Mystery 2010 Mystery - One Among The Living
hodnocení/rating Mystery - One Among The Living
2/5
recenze/hodnocení
Mystery 2012 Mystery - The World Is a Game
hodnocení/rating Mystery - The World Is a Game
2/5
recenze/hodnocení
Mystery 2014 Mystery - Tales From The Netherlands (live)
hodnocení/rating Mystery - Tales From The Netherlands (live)
0/0
recenze/hodnocení
Mystery 2015 Mystery - Delusion Rain
hodnocení/rating Mystery - Delusion Rain
3/8
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000