Myrrors, The

Americká kapela The Myrrors za krátkou dobu své existence sice stihla nahrát pouze jediné album, Burning Circles In The Sky, to však nic nemění na tom, že je mezi fanoušky psychedelického rocku stále vyhledávanější. Svým debutovým albem vnesla do světa už trochu pozapomnělého acid/psychedelic rocku svěží vánek a bez debat patřila k nejkvalitnějším kapelám obrození tohoto žánru, jenž trvá od konce 90. let až dodnes.

Kristýna, 7/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Myrrors, 2008 Myrrors, The - Burning Circles In The Sky
hodnocení/rating Myrrors, The - Burning Circles In The Sky
1/1
recenze/hodnocení
Myrrors, 2014 Myrrors, The - Solar Collector
hodnocení/rating Myrrors, The - Solar Collector
0/0
recenze/hodnocení
Myrrors, 2015 Myrrors, The - Arena Negra
hodnocení/rating Myrrors, The - Arena Negra
0/0
recenze/hodnocení
Myrrors, 2016 Myrrors, The - Entranced Earth
hodnocení/rating Myrrors, The - Entranced Earth
0/0
recenze/hodnocení
Myrrors, 2017 Myrrors, The - Hasta La Victoria
hodnocení/rating Myrrors, The - Hasta La Victoria
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000