Muse

Kapelu Muse, hrající osobitý mix progresivního rocku, glam rocku a elektronické hudby, založili v roce 1994 kytarista a zpěvák Matthew Bellamy, baskytarista Chris Wolstenholme a bubeník Dominic Howard.

Členové Muse zatím nahráli pět studiových alb - Showbiz (1999), Origin of Symmetry (2001), Absolution (2003), Black Holes and Revelations (2006) a The Resistance (2009). Na šestém albu skupina momentálně pracuje, na trh by mělo být uvedeno v říjnu roku 2012.

Kromě výše zmíněných alb je součástí diskografie Muse i trojice živých nahrávek - Hullabaloo Soundtrack (2002), Absolution Tour (2005) a HAARP (2008). Na těchto koncertních záznamech doplňuje trio hráč na... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Muse 1999 Muse - Showbiz
hodnocení/rating Muse - Showbiz
1/3
recenze/hodnocení
Muse 2001 Muse - Origin of Symmetry
hodnocení/rating Muse - Origin of Symmetry
6/8
recenze/hodnocení
Muse 2002 Muse - Hullabaloo Soundtrack
hodnocení/rating Muse - Hullabaloo Soundtrack
0/1
recenze/hodnocení
Muse 2003 Muse - Absolution
hodnocení/rating Muse - Absolution
3/6
recenze/hodnocení
Muse 2006 Muse - Black Holes and Revelations
hodnocení/rating Muse - Black Holes and Revelations
3/5
recenze/hodnocení
Muse 2009 Muse - The Resistance
hodnocení/rating Muse - The Resistance
0/2
recenze/hodnocení
Muse 2012 Muse - The 2nd Law
hodnocení/rating Muse - The 2nd Law
1/3
recenze/hodnocení
Muse 2015 Muse - Drones
hodnocení/rating Muse - Drones
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000