Moxy

Kanadská hard rocková kapela Moxy sa zo zabudnutia odpútala predovšetkým tým, že na jej debute hosťoval gitarista Tommy Bolin (Deep Purple, keby niekto nevedel).

Počiatky možno vystopovať v skupine Leigh-Ashford z Toronta, kde sa stretli spevák Buzz Shearman, bubeník Bill Wade, gitarista Earl Johnson a basák Kim Frased. Patálie s basákom vyústili do najatia Wadeovho kamaráta Terryho Jurica, a tak vznikla formácia Moxy. V roku 1974 vydala singel Can't you see I'm a star a po získaní kontraktu od Polydoru sa v roku 1975 ocitla v štúdiách v Kalifornii, aby nahrala debut. A vďaka náhode sa tam práve potuloval Tommy Bolin, ktorý sa zrazu podieľal na nahrávaní a zasóloval si hneď v šiestich skladbách. Eponymný album sprevádzal singel Fantasy... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Moxy 1975 Moxy - Moxy
hodnocení/rating Moxy - Moxy
1/1
recenze/hodnocení
Moxy 1976 Moxy - II
hodnocení/rating Moxy - II
0/0
recenze/hodnocení
Moxy 1977 Moxy - Ridin’ high
hodnocení/rating Moxy - Ridin’ high
0/0
recenze/hodnocení
Moxy 1978 Moxy - Under the lights
hodnocení/rating Moxy - Under the lights
0/0
recenze/hodnocení
Moxy 1984 Moxy - A tribute to Buzz Shearman
hodnocení/rating Moxy - A tribute to Buzz Shearman
0/0
recenze/hodnocení
Moxy 2000 Moxy - V
hodnocení/rating Moxy - V
0/0
recenze/hodnocení
Moxy 2002 Moxy - Raw
hodnocení/rating Moxy - Raw
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000