Move, The

Po rozpadu skupiny Mike Sheridan & The Nightriders v lednu 1966 její rozštěpení dalo vzniknout nové skupině - The Move, zformované kytaristou Royem Woodem spolu s s dalšími ex-členy z dalších Biminghamských skupin: Carl Wayne (vocals), Trevor Burton (bass), Ace Kefford (gitar) a Bev Bevan (bass).

The Move byli daleko populárnější než Idle Race a vydali řadu alb. Z nich jsou zde vybrány LP základní řady. Další skladby skupiny The Move, které nejsou na těchto albech, jsou sebrány pod fiktivním "The Move Others" a nakonec výběr 10 skladeb z CD "The BBC Sessions" (kompletní diskografie viz níže).

Prvním členem, který skupinu opustil, byl Ace Kefford (gitar) v r. 1968. V roce 1969 pak Trevora Burtona nahradil Rick Price (bass).... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Move, 1968 Move, The - Move
hodnocení/rating Move, The - Move
1/1
recenze/hodnocení
Move, 1970 Move, The - Shazam
hodnocení/rating Move, The - Shazam
1/1
recenze/hodnocení
Move, 1970 Move, The - Looking On
hodnocení/rating Move, The - Looking On
1/1
recenze/hodnocení
Move, 1971 Move, The - Message from the country
hodnocení/rating Move, The - Message from the country
1/1
recenze/hodnocení
Move, 1974 Move, The - California Man
hodnocení/rating Move, The - California Man
0/0
recenze/hodnocení
Move, 2011 Move, The - Live at the Fillmore 1969
hodnocení/rating Move, The - Live at the Fillmore 1969
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000