Mott the Hoople

Předchůdcem kapely Mott the Hoople, ve které se spojila přímočarost heavy metalu s teatrálností glam rocku, byla herefordská skupina Silence, kterou v roce 1968 založili kytarista Mick Ralphs, hráč na klávesy Verden Allen, baskytarista Pete "Overend" Watts a bubeník Dale "Buffin" Griffin. Brzy poté, co se k Silence počátkem roku 1969 přidal zpěvák Stan Tippens, změnila si pod vlivem producenta Guye Stevense kapela název. Tippens ale na místě lídra MTH nepobyl příliš dlouho, už v létě téhož roku ho vystřídal pianista a zpěvák s dylanovským projevem Ian Hunter.

Eponymní album Mott the Hoople vychází na sklonku roku 1969. Neprodává se sice příliš dobře, ale své fanoušky si rozhodně získává. Mezi osmi písněmi debutu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mott 1969 Mott the Hoople - Mott The Hoople
hodnocení/rating Mott the Hoople - Mott The Hoople
1/1
recenze/hodnocení
Mott 1970 Mott the Hoople - Mad Shadows
hodnocení/rating Mott the Hoople - Mad Shadows
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1971 Mott the Hoople - Wildlife
hodnocení/rating Mott the Hoople - Wildlife
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1971 Mott the Hoople - Brain Capers
hodnocení/rating Mott the Hoople - Brain Capers
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1972 Mott the Hoople - All The Young Dudes
hodnocení/rating Mott the Hoople - All The Young Dudes
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1973 Mott the Hoople - Mott
hodnocení/rating Mott the Hoople - Mott
1/1
recenze/hodnocení
Mott 1974 Mott the Hoople - The Hoople
hodnocení/rating Mott the Hoople - The Hoople
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1974 Mott the Hoople - Live
hodnocení/rating Mott the Hoople - Live
2/2
recenze/hodnocení
Mott 1975 Mott the Hoople - [Mott] Drive On
hodnocení/rating Mott the Hoople - [Mott] Drive On
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1976 Mott the Hoople - [Mott] Shouting And Pointing
hodnocení/rating Mott the Hoople - [Mott] Shouting And Pointing
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1978 Mott the Hoople - [British Lions] British Lions
hodnocení/rating Mott the Hoople - [British Lions] British Lions
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1980 Mott the Hoople - [British Lions] Trouble With Women
hodnocení/rating Mott the Hoople - [British Lions] Trouble With Women
0/0
recenze/hodnocení
Mott 1990 Mott the Hoople - The Best of Mott the Hoople - The Island Years 1969-1972
hodnocení/rating Mott the Hoople - The Best of Mott the Hoople - The Island Years 1969-1972
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000