Motörhead

Kapelu Motörhead, kterou lze považovat za předchůdce mnoha dalších speed a thrash metalových seskupení, založil po svém vyhazovu od Hawkwindu baskytarista a zpěvák Ian Frasier "Lemmy" Kilmister.

Do své nové skupiny, pojmenované po poslední skladbě, kterou Lemmy složil během svého čtyřletého působení v Hawkwindu, získal kytaristu z Pink Fairies Larryho Wallise a bubeníka Lucase Foxe. V tomto složení Motörhead nahrává v roce 1975 své první album On Parole, které však společnost United Artists odmítá uvolnit do prodeje. Koncem roku opouští kapelu Fox a nahrazuje jej Lemmyho přítel, Philip "Philthy Animal" Taylor.

K další změně v sestavě dochází počátkem roku 1976, kdy se k M. připojuje bývalý kytarista... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Motörhead 1977 Motörhead - Motörhead
hodnocení/rating Motörhead - Motörhead
1/2
recenze/hodnocení
Motörhead 1979 Motörhead - Overkill
hodnocení/rating Motörhead - Overkill
3/5
recenze/hodnocení
Motörhead 1979 Motörhead - Bomber
hodnocení/rating Motörhead - Bomber
1/2
recenze/hodnocení
Motörhead 1979 Motörhead - On Parole
hodnocení/rating Motörhead - On Parole
1/1
recenze/hodnocení
Motörhead 1980 Motörhead - Ace of Spades
hodnocení/rating Motörhead - Ace of Spades
4/8
recenze/hodnocení
Motörhead 1981 Motörhead - No Sleep til Hammersmith
hodnocení/rating Motörhead - No Sleep til Hammersmith
1/3
recenze/hodnocení
Motörhead 1982 Motörhead - Iron Fist
hodnocení/rating Motörhead - Iron Fist
1/3
recenze/hodnocení
Motörhead 1983 Motörhead - Another Perfect Day
hodnocení/rating Motörhead - Another Perfect Day
1/3
recenze/hodnocení
Motörhead 1984 Motörhead - No Remorse
hodnocení/rating Motörhead - No Remorse
1/1
recenze/hodnocení
Motörhead 1986 Motörhead - Orgasmatron
hodnocení/rating Motörhead - Orgasmatron
1/4
recenze/hodnocení
Motörhead 1987 Motörhead - Rock 'n' Roll
hodnocení/rating Motörhead - Rock 'n' Roll
2/5
recenze/hodnocení
Motörhead 1988 Motörhead - No Sleep at All
hodnocení/rating Motörhead - No Sleep at All
0/0
recenze/hodnocení
Motörhead 1991 Motörhead - 1916
hodnocení/rating Motörhead - 1916
2/6
recenze/hodnocení
Motörhead 1992 Motörhead - March ör Die
hodnocení/rating Motörhead - March ör Die
2/5
recenze/hodnocení
Motörhead 1993 Motörhead - Bastards
hodnocení/rating Motörhead - Bastards
1/5
recenze/hodnocení
Motörhead 1994 Motörhead - Aces high
hodnocení/rating Motörhead - Aces high
0/0
recenze/hodnocení
Motörhead 1995 Motörhead - Sacrifice
hodnocení/rating Motörhead - Sacrifice
1/2
recenze/hodnocení
Motörhead 1995 Motörhead - Ultimate metal
hodnocení/rating Motörhead - Ultimate metal
0/0
recenze/hodnocení
Motörhead 1996 Motörhead - Overnight Sensation
hodnocení/rating Motörhead - Overnight Sensation
0/3
recenze/hodnocení
Motörhead 1998 Motörhead - Snake Bite Love
hodnocení/rating Motörhead - Snake Bite Love
0/1
recenze/hodnocení
Motörhead 1999 Motörhead - Everything Louder than Everyone Else
hodnocení/rating Motörhead - Everything Louder than Everyone Else
0/0
recenze/hodnocení
Motörhead 2000 Motörhead - We Are Motörhead
hodnocení/rating Motörhead - We Are Motörhead
0/1
recenze/hodnocení
Motörhead 2002 Motörhead - Hammered
hodnocení/rating Motörhead - Hammered
0/1
recenze/hodnocení
Motörhead 2004 Motörhead - Inferno
hodnocení/rating Motörhead - Inferno
2/3
recenze/hodnocení
Motörhead 2006 Motörhead - Kiss of Death
hodnocení/rating Motörhead - Kiss of Death
0/1
recenze/hodnocení
Motörhead 2008 Motörhead - Motörizer
hodnocení/rating Motörhead - Motörizer
0/2
recenze/hodnocení
Motörhead 2010 Motörhead - The Wörld Is Yours
hodnocení/rating Motörhead - The Wörld Is Yours
1/4
recenze/hodnocení
Motörhead 2013 Motörhead - Aftershock
hodnocení/rating Motörhead - Aftershock
1/3
recenze/hodnocení
Motörhead 2015 Motörhead - Bad Magic
hodnocení/rating Motörhead - Bad Magic
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000