Morse, Steve

Steve Morse patrí medzi najzásadnejších gitaristov na svete. Jeho technické hráčske umenie a skladateľské schopnosti ho posunuli medzi absolútnu gitarovú elitu. Nejeden známy gitarista sa úctou a obdivom vyjadruje o jeho schopnostiach. Účinkovanie v kapelách Kansas a Deep Purple malo pre neho zásadný význam a rozšírilo jeho fanúšikovskú základňu.

Samozrejme treba spomenúť jeho prvú kapelu Dixie Dregs, ktorá bola známa svojimi inštrumentálnymi schopnosťami. Ich pomerne dosť špecifický fusion štýl zahŕňal štýly ako napr. jazz, rock, prog, country či dokonca klasickú hudbu. Po ich rozpade Steve Morse založil kapelu nazvanú jednoducho Steve Morse Band. Kapela priniesla niekoľko výborných inštrumentálnych albumov. Pomedzi to... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Morse, 1984 Morse, Steve - Steve Morse Band - The Introduction
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - The Introduction
0/0
recenze/hodnocení
Morse, 1985 Morse, Steve - Steve Morse Band - Stand Up
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Stand Up
1/1
recenze/hodnocení
Morse, 1989 Morse, Steve - High Tension Wires
hodnocení/rating Morse, Steve - High Tension Wires
1/1
recenze/hodnocení
Morse, 1991 Morse, Steve - Steve Morse Band - Southern Steel
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Southern Steel
0/0
recenze/hodnocení
Morse, 1992 Morse, Steve - Steve Morse Band - Coast To Coast
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Coast To Coast
1/1
recenze/hodnocení
Morse, 1995 Morse, Steve - Steve Morse Band - Structural Damage
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Structural Damage
1/1
recenze/hodnocení
Morse, 1996 Morse, Steve - Steve Morse Band - StressFest
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - StressFest
0/1
recenze/hodnocení
Morse, 2000 Morse, Steve - Major Impacts
hodnocení/rating Morse, Steve - Major Impacts
0/0
recenze/hodnocení
Morse, 2002 Morse, Steve - Steve Morse Band - Split Decision
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Split Decision
1/1
recenze/hodnocení
Morse, 2004 Morse, Steve - Major Impacts 2
hodnocení/rating Morse, Steve - Major Impacts 2
0/0
recenze/hodnocení
Morse, 2009 Morse, Steve - Steve Morse Band - Out Standing In Their Field
hodnocení/rating Morse, Steve - Steve Morse Band - Out Standing In Their Field
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000